Hát ha egy streefighternek kell annak zozottan is jó de ne kérje el érte a csillagos eget. volt egy román papiros arra az volt irva hogy enyhér sérüt, karcos 1 kép volt róla, nemvolt meg kompletten a jobb oldala, lábtartó a jobb fényszóró kormányvég...stb semmi. és igy volt 800e. annyi hülye vamn hogy csak na Van aki annyira bevan indulva az elsö motorvételtöl hogy azt nem nézi meg amit kell és a látható kisolgokat meg ne nézi. ebböl vannak a szar vételek. olvastam már 1-2 szomorú történetet. azokbol okulva mentem el motortvenni. mire ezt megtaláltam Hódmezövásárhejn már én is ugy voltam vele hogy a kishibát leszarom de ha már idáig eljöttem akkor elviszem . De böjött. szerencsére
Ebben teljes mértékig igazad van. bár amikor válogattam mielött megvettem ezt a mocit láttam olyat aminek még 30-40 nél se lehet elengedni a kormányt mert már nem 2 hanem 4 nyonvonalon akart menni és kért érte a köcsög 1 millát. valami különös ok miatt nem egyztünk meg
Mert sok a kavicsfelverödés rajta, fejidomon meg az oldalidomokon, meg amikor az elözö tulaj felboritotta és ujrafestette, akkor nem lett szépen megcsinálva a fejidom. ahátulján meg a szerencsétlen a NINJA feiratot sárgára akarta festeni valami lakkos fesékszerü izével és jol elbaszta. ha közelebröl nézed akkor feltünö de akkoris tudom hogy ott van.
Csak tudnám ezek a pofák mi a faszt képzelnek, kifognak majd egy palimadarat aki megveszi ilyen trógeren
igaz nem 2003-as de külföldi okmányos és olcsó
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
MR.GO Stricivel beszéltél mostanában?
hogy a faszomba fogom átvészelni a telet...
Szét is volt szedve és ilyen szegecseket vissza rakni
mennyit adtál érte?
GO:Megy mail!