hello.sajna csak igy van meg.aztse tudom hol talaltam csak keresgéltem a képek kozott a Google-n (azt irtam be hogy : Ninja 636 2003-2004) aztan valahol kidobta ezt is .....valami amcsi forumon volt 1 csavo jele kent -azthiszem.....
szia Janou84!
Én megbíztam valakit, hogy vonja ki, mert külföldön voltam.
Ehhez kellett:
- meghatalmazás (ha a tulaj vonatja ki személyesen , akko nem kell)
-forgalmi
-biztosítási kötvény
-1800 huf
Még aznap elküldtem a forgalmi másolatot a biztosítónak, és 1 hétre rá küldték a 4.negyedév jóváírását.
nyomasad ki a tartályból az olajat! aztán ha kifogyott töltsél rá frisset aztán ha léktelenítesz látod mikor folyik már a friss akkor jó lesz perzse közbe töltsél rá :) szinén látod hogy jó vagy sem! de ha megy szerelőhöz hagyad rá ő jobban ért hozzá :) meg lehet van szerszáma feltőltéshez is mert igazából aluról töltik fel és akkor nem kell légteleníteni!
Még most figyeltem, hogy a fékolaj tartályban alig látható hogy van olaj. Lehet hogy kevés olajat töltöttek bele?
A fékcsövek szemmelláthatólag jobbak mint a volt Kawámon voltak, annál mégis szuper volt a fék. Végülis mind1, mert megy nemsoká a moci a szerelőmhöz, aztán majd ő meggyógyitja
reméljük hogy csak a fékcsöved lesz! Haverom 7r-én hasonló volt a gond de nem teljessen ment azért be, neki jobb féknyereg tőmités és karmantyű csere volt 22ezer meg a fékmunkahenger felújítás nemtom pontosan de 15 körül volt most mondhatom hogy úgy ahogy jó neki már és fém csövekkel!
Reméljük Te olcsobban meguszod
Te ugye nemrég vonattad ki ideiglenes a forgalomból a mocit? Mennyibe került a procedúra? Mert ahogy olvasgattam neten azt írták hogy 1500 Ft-ba kerül. És hogy vinnem kell magammal a következő dolgokat:
- az okmányirodában kitöltött kérelem nyomtatvány,
- a rendszámtáblát, kivéve a jármű eltulajdonítása esetén,
- a kérelemben megjelölt indokot tanúsító okirat másolatát,
- a jármű törzskönyvét,
- a jármű forgalmi engedélyét, feltéve, hogy azzal rendelkeznek,
- az igazgatási szolgáltatási díj befizetését tanúsító igazolást,
- ügyfél-azonosító okmányt.
-R.Rolinak boldog szülinapot!
Én megbíztam valakit, hogy vonja ki, mert külföldön voltam.
Ehhez kellett:
- meghatalmazás (ha a tulaj vonatja ki személyesen , akko nem kell)
-forgalmi
-biztosítási kötvény
-1800 huf
Még aznap elküldtem a forgalmi másolatot a biztosítónak, és 1 hétre rá küldték a 4.negyedév jóváírását.
Nekem is be lehet állítani, hogy majdnem a gázkarig tudom húzni.
Második lépésben lecserélném a fékolajat.
Idővel az is tönkremegy(forráspontja alacsonyabb lesz és összenyomhatóvá válik).
Harmadik lépésben elrongyolnék seduccert-hez a fém fékcsőért, mert ilyen baráti áron ritkán lehet hozzájutni.
Ha kell fém fékcső nálam van egy pár (akár hátra is). 10 bélás az első és ha kell segítek felszerelni Debrecenben.
A fékcsövek szemmelláthatólag jobbak mint a volt Kawámon voltak, annál mégis szuper volt a fék. Végülis mind1, mert megy nemsoká a moci a szerelőmhöz, aztán majd ő meggyógyitja
Reméljük Te olcsobban meguszod
Te ugye nemrég vonattad ki ideiglenes a forgalomból a mocit? Mennyibe került a procedúra? Mert ahogy olvasgattam neten azt írták hogy 1500 Ft-ba kerül. És hogy vinnem kell magammal a következő dolgokat:
- az okmányirodában kitöltött kérelem nyomtatvány,
- a rendszámtáblát, kivéve a jármű eltulajdonítása esetén,
- a kérelemben megjelölt indokot tanúsító okirat másolatát,
- a jármű törzskönyvét,
- a jármű forgalmi engedélyét, feltéve, hogy azzal rendelkeznek,
- az igazgatási szolgáltatási díj befizetését tanúsító igazolást,
- ügyfél-azonosító okmányt.
Hanyas évjáratút vettél?