Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó utat
Na ígymár megtalálom, mert emlékszem hol volt az osztyapenko szobor,mivel budaörsön voltam katona.Köszike a segítséget, ha isten is úgy akarja akkor holnap találkozunk, de nekem ma még van egy rövid romániai túrám, na akkor holnap skacok.

velem is jön egy XX1100 illetve elvileg Dini is csatlakozik a kútnál
Harley ott van, de azt nem veszünk
Db killert tegnap megtaláltam és ma bepakolom a tatyóba. Majd holnap mielőtt indultok a kútról csörgess meg, mert útközben csatlakozhatnánk Egy ZZR 1100-al és egy ZX12R-el megspékeljük a hangerőt
az 500m-t lehet akkor mértem, amikor dugó volt és 3 perc alatt tettem meg azt a 20-at
de valóban, a te leírásod szakszerűbb, bár én is azt írtam, hogy a kivezetőn van és nem a Baumgartnernél
tényleg, a harley még ott van vhol?
a dB killert meg ne feledd
Jaja, van pár 100 méter eltérés, de nagyjából igaz amit írtál
M1-M7 kivezetőn a 3-ik sávban haladsz, közvetlenül a buszsáv mellett. Majd ahol elválik az út ott nem jobbra mész a Renault felé, hanem egyenesen (Győr-Balaton stb autópálya) és kb. 20 méter után meglátod a benzinkutat. Nem lehet eltéveszteni.
De ha eltéveszted, akkor kb. 10-15 km-re van a következő benzinkút, ahol szintén van egy meki, max oda is benéznek a fiúk
Mit ismersz Bp-en? Merről érkezel?
M1-M7 közös kivezető szakasza, ahol régen az Osztyapenkó szobor volt
jelenleg itt található a Renault Baumgartner központi szalonja, és közvetlen a benzinkút után pedig a Harley Davidson szalon ( ha jól emlékszem ), me hát én is "vidéki" gyerek vagyok
a Renault az tuti, mert ott dolgoztam , onnan a benzinkút 500m a kivezetőn
Megnéztem a térképet, és hát vidékiről lévén szó fogalmam sincs hol van az a benzinkút(bár találtam egyet, de nem vagyok biztos benne) így hát kérnék egy kis útbaigazítást, előre is köszike.
Ha nem esik az eső ott leszek.
Akkor holnap reggel (23.szombat) találkozó 9.30kor, az M1-M7 közös kivezető Budapestről, OMV kút (Mekis) irány utána Nagysáp, csodáskodás, Bird megérkezése után, gondolom 12 felé indulás Kecskemétre ebédelni, Gondolom mondhatjuk kb 13 óra felé érkeznénk Kecskemétre, Aki a környékről eljönne Kecsőre, kb így számoljon.

(Autópálya matricákat veszünk)
Köszke! Belezúgtam
Láttam az új szerzeményedet naoon faja
Oksa. Csak el ne felejtsem.
hello testvér,
arra kérnélek, hogy hozd el magaddal a Db killert az egrus dobhoz, külföldi menet miatt kellen, de ő nem hajlandó válaszolni sem az emailjeimre meg persze nem is készítette el nekem a megbeszélt killert meg a szegecselést sem cseréli ki
http://www.ebay.co.uk/itm/Tank...

Én elsőnek vettem egy ilyet. Ezt átfűzöd a kormány alatt, majd az első ülés alatt lévő tankrögzítő két csavarral rögzíted és harmadszorra a blokk előtt is át tudod húzni az utolsó rögzítőt. Praktikus!
Erre teszem fel utána a tanktáskát, mivel ugye a mágneses kilőve.

Azért kérdeztem a tankbőrt, mert ma már lehet olyan táskákat kapni, amihez az nem kell, hanem csak a tanksapka csavarjaihoz rögzíted a tatyót.
Nincs tankbőröm,de lehet,hogy a tanky rendszer jó lenne a kappától!
Tankbőröd van már hozzá?
Gyorsan csak ilyet találtam Neked:
http://www.ebay.co.uk/itm/Bags...
Sziasztok srácok!Érdeklődnék, hogy zx12r-hez tud valaki tanktáskát? Előre is köszi!
Okéj!
Ok!
Számodat elmentettem, és ahogy alakul a napunk jelentkezünk
Úgy is jó!
De. A csalók
Tisztelet a kivételnek!
Kecsót meglátjuk. Aznap már késő Neked ha szólunk?
Ha Kecskemétre elugrotok oda eltudok menni én is!