Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kunmadarasra nem megy senki ?
Nálam 5 de javíts ha nem.
akkor már 4-en
a kecskeméti pizzáról ugye még nem mondtunk le
.?= atlantis
Jöhetek? Guro kis szenyó
sokáig most se fogod, max a tükörben egyre apróbbnak
Ezer éve nem láttalak!
Sziasztok! Beszélgetős tempóba én is benne vagyok Bocimmal! :-) :-)
Nem is kell állat módjára közlekedni. Itt eléggé szeretnek sunyin trafizni és mostanában utaznak is a motorosokra.

Most akkor hányan is leszünk?
- GURO
- Istifiú
- Bird
- ?

Kezdünk fogyni
Egy beszélgetés egy kávé, és talán nem minden áron kell repülő üzemmódban menni :D de nekem mindegy a menetidőt még nem néztem meg :S
9-10-ig kajáltok?
osztyapenko,m1 m7 közös bevezetö omv kút.(mc donis) 9re gondoltam,10 töl repülnénk?Mondjuk igy is ;)
Akkor majd előtte egyeztetünk és megmondom, hogy hol talizzunk útközben
gondolom Istike is vmi 10 körüli időpontra gondolt és akkor 5,5 - 11 között mi is ott leszünk
Na úgy látom, hogy sokan nem leszünk
Én 11 körül csatlakozom majd a társasághoz
mond, hogy mikor és pontosan hol
na mint látom akkor marad az eredeti terv,osztyapenkó mikor?szombat reggel.
Sajnos nekem több okból is vérzik a motorozás, de ha a környék fele jártok (nem tudom az útvonalat), írjátok meg és egy pihi vagy kaja erejéig becsatlakozom!
Nekem csak szombat lesz jó és akkor is 10:30-ig melózom, de Nagysáp itt van tőlem pár percre és előttem fogtok elhaladni
ha ottalvos,szlovákia is belefér,vasárnap meg kecso...hazakisérjük a többieket, ki mit gondol?
Aludni én otthon fogok, de akkor Isti szervezd a bulit, mert ugye te vagy az ötletgazda
Kecsó akkor kilőve?
Nekem tökéletes a LimeRide Party, max elgurulunk a környéken. Vagy leülünk, kajcsizunk és beszélünk!
Akkor most nevezni is fogunk?Ennyit meg a kawától nem sajnál6unk! Bár az ott vós buli pláne érdekelne!Este sütögetés, sörcivel!
Részemről rendben, csak menjünk már.
vasárnap alpok adria sasolása érdekel még vkit