Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy

Pizza ám szallonás hagymás tejfölös paradicsomos kukoricás .... nyam nyam
Vagy esetleg dolgozik?
Marcipán! Pizza?
vagy kutyát sétáltat
Szeva,azt szeretném kérdezni mennyibe fáj egy olyan pufó mint ami a videódon van neked?Meg szereted -e a dörrenőt nincs teljesítmény vesztés vagy ilyesmi?
Bizt mindenki fészbukkozik
Hát jah, nagyon pang ez a fórum gyerekek
Böfff ....
Nem tudom hogy működik ez a dolog pontosan én még karbis korszakban élek de nyilván olyanra bíznám aki vágja a témát, tőled nincs is messze tatán van a cucc a yamahában a szerelő srácnál tudsz érdeklődni, övé a szerkezet, de fent van apróba is: http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Sziasztok!
Újévi akcióinkban a legújabb DID láncok, láncszettek, Brembo fékbetétek, K&N légszűrők, és még sok egyéb termék szinte tavalyi áron!
Pl. ZX-12R legújabb, legerősebb DID 530ZVMX láncszett: 50.000Ft.
Érdeklődni: http://www.motoralkatresz.eu
B.Ú.É.K srácok
akkor ne vegyék
F2Tom barátommal agyalunk a jeti race-n a MITO val
lesz az idén
most gyurogat a kiscsávó, valami konditermet őriz ugy tudom
Kösz! Jól!
Akkor sem lenne ideje szarni, ha a WC-t őrizné!
szevasz jimy mester, boldoguj évet hogy teltek az ünnepek, bár ott tartanék már hogy huzgálhassam neki, öcsi kicsit belassult a projektel, de megértem dolgozik mint állat szarni nincs ideje. (gondolom idén nekifeszül a gépének) arra gyüjt.
Mind kettö mehet hacsak nem veszik ki alólam mint mindig!
B.U.É.K. !
Benzint vegyé okoska, az kell neked.
A pówerkomander ott van jobb kormánycsutkán, csak ne binárisan használd.

Ne higgy a paraszt vakításnak, a motorosok 10%-a csak azzal és kizárólag azzal tud motorozni. Érdekes a többieknek megy anélkül is. Bénák.
tesztlehetőség
kakucs vagy jeti race ?
faszányos lett nagyon, valami ilyesmi a terv az én WR-emmel is, csak elöbb a bestiát rakom össze.
BUék!

Csináltunk egy supermotot
Be tudod magad is rakni, mert van hozzá leírás v. netről megnézed. Persze nekem AGO pakolta be a cuccost, mert én csak egy pék vagyok
Boldog uj évet mindenkinek. a pc3 miatt érdeklödöm, tegyük fel megveszem, gondolom azt "csak úgy" nem tudom beszerelni, gondolom kell hoyyá ago szaktudása is, javitson ki valaki ha tévedek. üdv
BUÉK a nagyoknak!
Eladás-vásárlás-tuning-cicoma? Nem alkot senki semmit?
Nem kapták meg rá a hitelt.
Na Kozi,nem vitték el a Bestiádat?
B.U.É.K.