Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

B.Ú.É.K. Mindenkinek!
Boldog Új Évet és balesetmentes közlekedést kívánok mindenkinek!
üdv, van egy eladó dynojet power commander 3-asom 12-eshez 2004től ha érdekel valakit 40papir plusz posta
Anya kezdődik!Buuuuuuuuuuuuuuuuéééééééééééééééééééééé
ék.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog,kilométerekben gazdag új évet mindenkinek!
Boldog Karácsonyt kívánok!
Nem Kinaban gyartott gyertya lesz.
Szia! Csak arra vigyázz nehogy Kinában gyártott gyertya legyen!
Mindenkinek kellemest
köszi írni fogok csáó
Dobsz egy e-mailt a giszo.k kukac gmail potty com-ra? Ott a tovabbiakat megbeszelhetjuk, hogy ne offoljuk szet a topicot ezzel.
Januárba viszem szervízbe a mocit igazából ráér
mert ez tényleg nagyon jó ár,ha megrendeled megköszönöm és akkor számot cserélünk vagy valami
Tudok meg most is szerezni. Mennyire surgos egyebkent? Valoszinuleg az unnepek elott nem lenne mar belole semmi, csak jovore.
de már nem tudsz szerezni?
3000 HUF / db aron tudtam volna rendelni neked.
NGK CR9EKPA de rohadt drága kikerekedett a szemem amikor először láttam a bolti árát
Köszi Bird legalább tudom hogy jó helyre viszem
De beszélgettem a sráccal,és láttam hogy tudja a dolgokat,és jó sok kawa volt bent nála
Milyen gyertya megy bele?
Kijazafektitibi?
Egy biztos, megszámolni sem tudom már, hogy hány éve járok Tibihez és szorgalmasan szervizeli a motorparkomat. Nem ismer lehetetlent és vérbeli kawasakis! Nem fogsz benne csalódni!
Sziasztok
Végül is megoldódott ez a gyertya dolog,18500ft megtudom venni a 4db-ot egy barátom intézi
A Fekti Tibihez viszem a mocit,azt mondta hogy a Marcipán gépét is ő szervizelte
Szia!

Most illene !
Szia!Megnéztem az árát 7-8ezer körül van,nekem 28000ezer km van a mociba,érdemes egyáltalán cserélni?

hát majd vmikor azért csörgess
Szia!

NGK Van raktáron! Adatlapomon elérsz
Sziasztok!
Milyen gyertyát vegyek a zx12be,tudjátok a gyári gyertya típusát? Előre is köszi