Egy csili-vili túraenduro.
Szép is, kényelmes is (asszonynak is), lehet pakolni a dobozba, csak azok a fránya egyenesek hogy lettek ilyen unalmasak? :-)
Mert egy idióta fasz vagyok, 2 dolog, az 1ik hogy elszáltam vele, a másik hogy mivel ez a széria hajlamos a csavarok elvesztésére, mondjuk ugy hogy biztonsági okokból, az 1ik hogy van e rajta olyan sérülés amit összerakva nem vettünk észre a másik, hogy most legalább össze lessz pakolva rendesen a vasárus barátom segitségével.
Szerintem tényleg nem lehet jó az újra a régi púp. Ahogy néztem az ülést áttervezték, és formára más a púp.
De majd ha lesz élőben, akkor meg kell próbálni. Tévedés esetén minden felelősséget hárítok
Ja és 2db eladtam jön egy zöldi és egy fekete!Na ez a királyság itt hátradölök nyomok pár telefont és folyik be a zsé. Régebben meg megkellett dumálnom a hóembert hogy jót tesz neki a szauna!
Szép is, kényelmes is (asszonynak is), lehet pakolni a dobozba, csak azok a fránya egyenesek hogy lettek ilyen unalmasak? :-)
Van egy másik Sárkány, de nem az igazi...
egyébként miért lett szétszedve?
D
De majd ha lesz élőben, akkor meg kell próbálni. Tévedés esetén minden felelősséget hárítok
Azért örülök, hogy talpon tudtál maradni, mert sokan elvéreztek.