Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hja felhajtott sztenderrel bizt könnyebb,vagy csak kisebb a kanyar sebessége?
Pedig az egyenes nem lett hosszabb.
Jó az , én meg mostmár merek megint kanyarodni
Egy csili-vili túraenduro.
Szép is, kényelmes is (asszonynak is), lehet pakolni a dobozba, csak azok a fránya egyenesek hogy lettek ilyen unalmasak? :-)
Ugye ugye?sztem Macipán is na és +szabad kérdezni mi lett helyette?
Ne is mondd! Nekem is ment a háztól mindenféle okok miatt, de már megbántam egy kicsit.
Van egy másik Sárkány, de nem az igazi...
Mert a bontott alcsi ill vasért most többet adnak mint 1igazi B estiáért
Mert egy idióta fasz vagyok, 2 dolog, az 1ik hogy elszáltam vele, a másik hogy mivel ez a széria hajlamos a csavarok elvesztésére, mondjuk ugy hogy biztonsági okokból, az 1ik hogy van e rajta olyan sérülés amit összerakva nem vettünk észre a másik, hogy most legalább össze lessz pakolva rendesen a vasárus barátom segitségével.
Hello,

egyébként miért lett szétszedve?
D
Mondtam,h ha a vasat kiszeded az alu közül akkor külön többet kapsz érte
tudom senkit nem érdekel, de azért felrakom jelenlegi állapot
Akko nem veszek ilyen motort
És akkor ilyen nőd lesz?
ha veszek egy ilyen motort akkor a farkam is nagyobb lesz
Szerintem tényleg nem lehet jó az újra a régi púp. Ahogy néztem az ülést áttervezték, és formára más a púp.
De majd ha lesz élőben, akkor meg kell próbálni. Tévedés esetén minden felelősséget hárítok
Szerintem nem jó. De nem értek hozzá, mert csak ZX-12 R-ig jutottam
Valaki megtudja mondani,hogy az új zizire jó-e a régi púpja?
Ezt telefonon vagy emailen ! Ha neked kell adok egy jó árat!
Látom válság van
Azért örülök, hogy talpon tudtál maradni, mert sokan elvéreztek.
Na és mennyi az annyi?
Ja és 2db eladtam jön egy zöldi és egy fekete!Na ez a királyság itt hátradölök nyomok pár telefont és folyik be a zsé. Régebben meg megkellett dumálnom a hóembert hogy jót tesz neki a szauna!
Robikám megvan az Új ZZ ára!
uraim sos, a lendkerék lefogató csavarjának a pontos mérete kellene nekem, ha valaki tudja kérem jelezze, mert nekem már nincsen. köszi elöre is