Komolyra:
Amikor hoztam haza az enyémet (fz6)25 km-ről, lobogósban jól felöltözve, gondoltam is hogy lehet ezzel 140-nél többet menni? Lobogtam-nyekegtem-nyafogtam.
Aztán bőrben:elmélkedek elvagyok paparaa pupuru és ránézve az órára 220. Tehát megszokás és a nem lobogós ruci a titka!
Marad a Béka király szerintem, és a KBB barátom nézheti a szép hátulját gyorsuláskor.Végre meg úgy is jobb a király ,mert amíg a kúton megáll
tankolni addig én beérek a célba...
Hát pedig az igazi motor (nekem)naked,férfias,szép, minden giccses-gaccsos idom gagyi a motorokon! Lásd a puccsitós rizsrakétákat vagy a plexis "túristabuszokat". Egy a titka nem lobogósban kell ráülni!
Ja és a kocsiban nincs menetszél(vagyis van,de nem érinti a testedet)
A fogaskereket ki kéne cserélni de az pity-puty meló,a határait elérni lehetetlen,és az üléspzició miatt nagyon jól lehet tanulni rajta,és simán kibír egy két pofára esést meg kicsúszást
Igazad is van a tökös gyerekek bírják a szelet,bár mondjuk az FJR-t meg azért szeretted mert nem ért rajta a szél
Szerintem ne küzdjünk tovább evvel a dologgal vigyük le babodra a landkrujzert azt hajtsuk szét
Ez KB olyan mint mikor én akartam váltani:először supermoto,aztán rájöttem hogy az mind széthullik,aztán kitaláltam hogy veszek egy fzs600az majd jó lesz mindenhová,intéztem egy próbautat40km után leszálltam róla ennél még a drz is kényelmesseb,aztán a tuono na majd az lesz a király,de a mama rövidre zárta a kérdést,másra nem vagyok hajlandó felülni, mielőtt el akarják vinni az FJR-t szétverem,+amit idehozol azt is szétverem.
Ezt jó hallani,mert nekem is van egy titkos tervem tavaszra. Felkeresni azt a barátomat,akinek a garázsában áll egy 2008-as busa komoly 1000 igen 1000 km-vel,és tenni rá egy ajánlatot. Ami remélem lehet alacsonyabb is, mivel még vagy 8 motor van a garázsukban,mind nagyobb becsben mint a busa!
Amikor hoztam haza az enyémet (fz6)25 km-ről, lobogósban jól felöltözve, gondoltam is hogy lehet ezzel 140-nél többet menni? Lobogtam-nyekegtem-nyafogtam.
Aztán bőrben:elmélkedek elvagyok paparaa pupuru és ránézve az órára 220. Tehát megszokás és a nem lobogós ruci a titka!