Nos,én 186 cm,és 85 kg vagyok.nekem kényelmes(már amennyire egy sportmotor kényelmes lehet),és rendesen látom a műszerfalat is...
Viszont a rigarobi barátom ült rajta a 12-es után,és azt mondta,a 12-es után kényelmetlen,főleg a vékony ülés miatt...
A 10-es kissebb,mint egy 600-as,a gixxer 1000 valamivel nagyobb,viszont a tizes élménynek sokkal jobb!
Köszi az infót,szemezgetek többféle megoldással de sajna nem döntöttem el mit is szeretnék.Tetszik a 12-es de nem voltam még a közelében.
Nézegettem a motorodat is,de nekem egy kicsit soknak tűnik az ára a piachoz képest.Hozzáteszem,hogy gondolom sokkal többe van neked és nem is értem miért olyan megosztó a piac az árai miatt...
az biztos hogy jó Ice36-nak, de húz a szíve a busa vagy 14 felé ahogy ismerem
azt beszéltük vele hogy pályamotort vennénk 12-est, de ahhoz még ölég drága
Én 187 magas vagyok meg 95-98 kiló,volt busám is most 2006-os Zx12R a vasam azért írtam évjáratot mert a régebbi 12-esek alacsonyabbak v.mivel.Ugyhogy méretbe jó kell legyen a 12-es is
Köszi,de alatta vagyok még hála istennek....
a magasság jó...)))
Mi a helyzet Angeboooot van?Jól láttam?
Lehet megnézem a Menyusét,Ell szerint jó.
Mondjuk 1 biztos Menyus korrekt és őszinte...
most kérem a zx10 tulajok és zxesek ne olvassák el amit a zárójelbe írok, mert tuti kiveri a biztosítékot..
(a busa után olyan mint egy gyerekmoci, persze megy meg van fék rajta, meg kanyarodni is lehet vele, de te sem vagy talmácsi alkat ugye..mondjuk azt, nem ideális egy 190 cm és 130 kilós embernek)
bocsánat nem akartam senkit sem megbántani
erre inkább ICECUBE tudna hitelesen válaszolni, de mielőtt megvettem a zx14et ültem egy 2008 új feketén...s mentem már r1el gsx1000rel..hát nekem mindegyik ezredes 1forma..te is tudod vagy zx14 vagy busa
ne erőlködj máson
Ha kinyitja valaki a szemét akkor látja,hogy zsír a rendszer!
Azért tettem fel,mert a Hayabusások láthatnak egy igazi motort idom nélkül.
Pl: Airbox,tank alatti váz...stb.
Ice
Köszi a 10es korrekt leírását,szerintem sem lehet olyan veszéjes de felülök egyre megnézni milyen.