kedves mindenki,
szerintem sincs olyan hogy saját topic, vagy hogy csak típusazonos tulajdonosok írhatnak csak egy topicba
már kértünk egy új topicot, ha kapunk, ott folytatjuk,ha nem, mindenhol. Itt is..
Megjegyzem mióta szőlő kolléga kiment azóta igen komoly kommunikációs deficit keletkezett ebben a topicban
Jaj hát ezen nem kell aggódjunk többet mert az értelmi szintem kb egy ovodásé igy pont leszarom hogyan kell egy kitöltetlen adatlapos troll nikknevét írni .
Motorosként két dolgom van ha meglátok egy jó csajt felálljon a faszom,(részegen is)illetve ész nélkül tudjam bevenni a kanyart úgy hogy ne essek pofára.
Az agyam kb eddig terjed tehát minden általad hozzám intézett okítás elvész egy nagy fekete likban,azért próbálkozhatsz.
Az hogy helyesen irok-írunk(én meg a suttyó barátaim)itt rajtad kívül senkit nem érdekel de tényleg igazad van hagyjuk a témát nem szólítalak meg és nem lesz gond.
És Kawasaki zx12r hogy ne offoljak,vagy mit csináljak mert ez fontos dolog.
Gondolom tükörbe nézve írtad a gyerekes szánalmas faszságaidat!
Szerintem azt oktasd ki és annak szólj be akit ismersz,mert azokkal vagy puszipajtás!
Ha bemész egy kocsmába ott verheted magad,de itt mint MOTOROSONAK nem a másikat kéne basztatnod hanem normális szavakkal kéne kommunikálnod velünk
Ha vissza olvasol ÉN elnézést kértem a halott topic offolásáért.
De tudodmit?
Írogass a topicodban és élvezz..............
Látom nem tudsz olvasni, vagy nem érted... , én Megneveztelek Téged? Vagy bárki mást? Én nem vagyok fontos, különben sem tudok motorozni .... Vita lezárva !
Látom te is nehezen fogod fel amit írtam. Nem baj, mert elmagyarázom neked is. Nem én írtam magamnak, hogy nincs jogom itt lenni. Ezt más írta nekem. Most akkor ki is tartja magát fontosabbnak? Legalább figyelnétek arra amit írtok. Egyébként meg a becenevet (gyk. nick) már az alsósok is úgy írják ha hivatkoznak rá, ahogy a tulajdonosa. Sebaj, vannak akik soha nem jutnak el egy értelmi szintre.
És ha már felajánlottad, nyugodtan elmehettek. Köszi!
De mi lenne a topik címe?
Fjr1300 és nagytestű tehenek?
Vagy: Fjr1300és ex FJR1300tulajok.
Vagy más topikjába belekontárkodók topikja?
Vagy: van ohton 1-2köjkünk ezért ésszel megyünk 200-al motorosok?
Szóval mi lesz a nevünk?
Addig kénytelenek lesztek eltűrni itt minket,vagy ti is írjatok a moderátornak, hogy ezek itt geciznek és topikot nekik.
Bár valahogy másokat ez nem zavar de ha ti(bird és marcipán) ilyen fontos tagok vagytok itt akkor megkérem Ice-ot hogy a busásoknál irkáljunk mert őket valahogy nem zavarja.
mivel tudnék most venni egy jó áras, másik vasat, ezért nagyot vágok a kikiáltási áramon: http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Ennyiért már vigye el valaki!
ZX12R! Bocsi Marcipán, de így kell kezdenem a hozzászólást, hogy legyen köze is a topikhoz!
Legközelebb kedden leszek a közeledben és akkor tolhatunk egy pizzát. És nyugodtan te is írhatsz ide, mert kettőnknek van 2 db 12-ese
Egyébként meg
Bird ne idegeskedj én igazat adok neked, ..... neked legalább 2 db zx12r- is van neked itt a helyed, akinek meg nincs, vagy nem volt, vagy nem szimpatizáns az meg
Ice36!
Mi az a kedeves? Azt a szót nem ismerem. Előbb tanulj meg írni.
Nem tudtam, hogy neked több jogod van ide írni, mint bárki másnak. Sokan olvasnak topikot, de nem szólnak hozzá. Én is így vagyok sokszor, hogy olvasok de nem reagálok mindenre.
Kezdjük a számoknál és az értelemnél:
17-e óta 6 hozzászólásból szerinted 1-et kivéve teleszarós volt.
1 írásom a gyorsulásról szólt,
1 jelem volt amit rigarobinak írtam, mert megköszönte a segítséget,
1 írásom volt a másik felesleges győzködéséről,
1 válaszom volt GURO-nak, hogy ku..jon,
1 írásom pedig a találkozóra volt válasz, hogy a munka miatt nem tudok elmenni a ZX7R gurulásra,
1 írásom pedig a teleszarás volt.
Ebből szerinted 1 volt értelmes, a többi teleszarós. Arról nem tehetek, hogy valamit nem értesz meg vagy esetleg nehezen érted meg. A ZX12R gyorsulásos beírás kapcsolódik a topikhoz, a 2-ik beírás is, mert reagáltam a köszönetre. A 3-ik sem teleszarós, max a 4-ik. Az 5-ik azért kapcsolódik ide, bár ezt a tudatlanok illetve az egyszerű emberek nem tudják, mert GURO barátom is nyomja sokszor 12-vel a motorozást. A 6-ik hozzászólásom pedig az ominózus teleszarás volt.
Tehát a 6-ből max 1 volt ami nem kapcsolódott a topikhoz. Lehet, hogy számolni sem tudsz, nem csak írni?
Nyugodtan figyelheted és számolhatod a hozzászólásaimat, mert nem hat meg.
A te értelmezésedet minősíti az általad leírt mondatok és a tények, amelyek pont az ellenkezőjét bizonyítják. Általában a primitív embereket nem hatják meg a tények, de én mindíg reménykedem.
Adatlapomra meg azt írok amit akarok és akkor amikor akarom. A paraszt csírák miatt nem írok semmit és nem is fogok. Egy GPX750R fényképpel már lennék valaki? Majd pont te fogod megmondani, hogy ide tartozom vagy sem pff.... elég vicces, mondhatni gyerekes elmére mutat. De maradjunk a te egyszerű logikádnál. Van ZX12R motorod? Nincs? Akkor nem tartozol ide. Na hogy tetszik? Egyszerűsítettem a dolgot, talán így megérted.
17.-e óta 6 bejegyzésed volt!
A bejegyzések közül 1 korrekt e többi csak idézlek:"teleszarós" volt.
Írtunk a moderátornak,hogy nyitnánk egy topikot,hogy az ilyen kedves motorostársainknak nehogy beletiporjunk a lelkivilágába.
Amúgy ha ki lesz töltve az adatlapod akkor,ide tartozol,addig meg .................
Idézet:
Ice:-én mikor felülök a motorra a kislányomra gondolok ezért ésszel megyek-
Idézet vége.
A k-akármilyen Busa órájának kiakasztása nem éppen az ésszel kategória.
Na majd én szólok a mamának,erről az érzésről ami szeretnéd hogy átjárjon azt nem k8 Busa lesz hanem burgman abból is max a400-as
szerintem sincs olyan hogy saját topic, vagy hogy csak típusazonos tulajdonosok írhatnak csak egy topicba
már kértünk egy új topicot, ha kapunk, ott folytatjuk,ha nem, mindenhol. Itt is..
Megjegyzem mióta szőlő kolléga kiment azóta igen komoly kommunikációs deficit keletkezett ebben a topicban
Motorosként két dolgom van ha meglátok egy jó csajt felálljon a faszom,(részegen is)illetve ész nélkül tudjam bevenni a kanyart úgy hogy ne essek pofára.
Az agyam kb eddig terjed tehát minden általad hozzám intézett okítás elvész egy nagy fekete likban,azért próbálkozhatsz.
Az hogy helyesen irok-írunk(én meg a suttyó barátaim)itt rajtad kívül senkit nem érdekel de tényleg igazad van hagyjuk a témát nem szólítalak meg és nem lesz gond.
És Kawasaki zx12r hogy ne offoljak,vagy mit csináljak mert ez fontos dolog.
Gondolom tükörbe nézve írtad a gyerekes szánalmas faszságaidat!
Szerintem azt oktasd ki és annak szólj be akit ismersz,mert azokkal vagy puszipajtás!
Ha bemész egy kocsmába ott verheted magad,de itt mint MOTOROSONAK nem a másikat kéne basztatnod hanem normális szavakkal kéne kommunikálnod velünk
Ha vissza olvasol ÉN elnézést kértem a halott topic offolásáért.
De tudodmit?
Írogass a topicodban és élvezz..............
Mindenki mástól 2-szor is bocsi.......
És ha már felajánlottad, nyugodtan elmehettek. Köszi!
Fjr1300 és nagytestű tehenek?
Vagy: Fjr1300és ex FJR1300tulajok.
Vagy más topikjába belekontárkodók topikja?
Vagy: van ohton 1-2köjkünk ezért ésszel megyünk 200-al motorosok?
Szóval mi lesz a nevünk?
Addig kénytelenek lesztek eltűrni itt minket,vagy ti is írjatok a moderátornak, hogy ezek itt geciznek és topikot nekik.
Bár valahogy másokat ez nem zavar de ha ti(bird és marcipán) ilyen fontos tagok vagytok itt akkor megkérem Ice-ot hogy a busásoknál irkáljunk mert őket valahogy nem zavarja.
Ja most látom, hogy az akadémiján vágyok.........
mivel tudnék most venni egy jó áras, másik vasat, ezért nagyot vágok a kikiáltási áramon:
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Ennyiért már vigye el valaki!
Üdv,
D
Legközelebb kedden leszek a közeledben és akkor tolhatunk egy pizzát. És nyugodtan te is írhatsz ide, mert kettőnknek van 2 db 12-ese
Egyébként meg
Bird ne idegeskedj én igazat adok neked, ..... neked legalább 2 db zx12r- is van neked itt a helyed, akinek meg nincs, vagy nem volt, vagy nem szimpatizáns az meg
Valamikor pizza
Mi az a kedeves? Azt a szót nem ismerem. Előbb tanulj meg írni.
Nem tudtam, hogy neked több jogod van ide írni, mint bárki másnak. Sokan olvasnak topikot, de nem szólnak hozzá. Én is így vagyok sokszor, hogy olvasok de nem reagálok mindenre.
Kezdjük a számoknál és az értelemnél:
17-e óta 6 hozzászólásból szerinted 1-et kivéve teleszarós volt.
1 írásom a gyorsulásról szólt,
1 jelem volt amit rigarobinak írtam, mert megköszönte a segítséget,
1 írásom volt a másik felesleges győzködéséről,
1 válaszom volt GURO-nak, hogy ku..jon,
1 írásom pedig a találkozóra volt válasz, hogy a munka miatt nem tudok elmenni a ZX7R gurulásra,
1 írásom pedig a teleszarás volt.
Ebből szerinted 1 volt értelmes, a többi teleszarós. Arról nem tehetek, hogy valamit nem értesz meg vagy esetleg nehezen érted meg. A ZX12R gyorsulásos beírás kapcsolódik a topikhoz, a 2-ik beírás is, mert reagáltam a köszönetre. A 3-ik sem teleszarós, max a 4-ik. Az 5-ik azért kapcsolódik ide, bár ezt a tudatlanok illetve az egyszerű emberek nem tudják, mert GURO barátom is nyomja sokszor 12-vel a motorozást. A 6-ik hozzászólásom pedig az ominózus teleszarás volt.
Tehát a 6-ből max 1 volt ami nem kapcsolódott a topikhoz. Lehet, hogy számolni sem tudsz, nem csak írni?
Nyugodtan figyelheted és számolhatod a hozzászólásaimat, mert nem hat meg.
A te értelmezésedet minősíti az általad leírt mondatok és a tények, amelyek pont az ellenkezőjét bizonyítják. Általában a primitív embereket nem hatják meg a tények, de én mindíg reménykedem.
Adatlapomra meg azt írok amit akarok és akkor amikor akarom. A paraszt csírák miatt nem írok semmit és nem is fogok. Egy GPX750R fényképpel már lennék valaki? Majd pont te fogod megmondani, hogy ide tartozom vagy sem pff.... elég vicces, mondhatni gyerekes elmére mutat. De maradjunk a te egyszerű logikádnál. Van ZX12R motorod? Nincs? Akkor nem tartozol ide. Na hogy tetszik? Egyszerűsítettem a dolgot, talán így megérted.
Anya nem engedi a Burgmant, tetű lassú neki is....
17.-e óta 6 bejegyzésed volt!
A bejegyzések közül 1 korrekt e többi csak idézlek:"teleszarós" volt.
Írtunk a moderátornak,hogy nyitnánk egy topikot,hogy az ilyen kedves motorostársainknak nehogy beletiporjunk a lelkivilágába.
Amúgy ha ki lesz töltve az adatlapod akkor,ide tartozol,addig meg .................
Ice:-én mikor felülök a motorra a kislányomra gondolok ezért ésszel megyek-
Idézet vége.
A k-akármilyen Busa órájának kiakasztása nem éppen az ésszel kategória.
Na majd én szólok a mamának,erről az érzésről ami szeretnéd hogy átjárjon azt nem k8 Busa lesz hanem burgman abból is max a400-as
Nem kamus csávó ismerem...
nem eccer az elmúlt hetekben
Az ilyen érzésekért hiányzik,de most rágyúrok egy vételre K8 utánira..