Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvasom én a kicsik topikját is , de sajna nem fog összejönni. Időm sincs motorozni annyi a munka.
Bird testvér és természetesen a többiek is
a hétvégére tervezzük a 7-es szezonvégi talit
a 7-es topicban informálódjatok, és jöjjön aki zöldséges
Mézga te szőrös szívű
s a bestia?
Annyi másról beszéltetek már itt (kicsit sokalltam), ragaszkodva a topik ciméhez, felteszek egy képet a bestiáról. Javítsa az arányt.
van olyan jó haver hogy odaadja a rozsdacsomóját és kipróbáljuk mit tud, őt berakjuk a csomiba és "megkocsikáztatjuk"(főleg ha még eccer beszól)
Hallottam
Ha más nem beülünk a landkrujzerbe lemegyünk somogybabodra azt a siratófalon megmutatjuk mit tudunk.
Ha kellően berúgunk előtte akkor nem féltjük a technikát,vagy ice-ot kell csak berúgatnunk mivel végül is övé,akkor szépen ellazul és mehetünk árkon bokron
jelenleg motorhosszal győznél
Nem hiszem,hisz nekem nincs motorom, a barátom meg izééééééé,őőőőőőőő téli pihenőre rakta....
Szerintem az óra és dél múlt 60 perccel .
Valószínű csúnyán lemaradok ettől a bandától,de majd intek nektek mikor a benzinkúton masszírozzátok a fájós csuklótokat meg a zsibbadt seggeteket.
Vagy ha más nem a szerpentinen utolérlek titeket
Ja,mert a plexidre felragasztod a fényképed és a tükrömbe azt látom majd......
Most látom,hogy a km 4812 helyett 1260km...
akkor is sírni fox ha busát veszel, mert mindig a seggemet fogod látni ha együtt motorozunk
Neked sikerült link.......
Lehet....
De tanult barátom remélem holnap kideríti és lecseréli Ő is a virágtartóját egy hasonlóra...
Ja meg 1299cm a löket is
Több mint jó az ára.....lehet hogy a képek a rosszak, és esetleg az üzembe helyezése a 2008-as.
Lehet.
Szerintem is kamu lehet,mert túl jó az ára a többihez képest.
mondjuk most látom 175ps-t ír rá az pedig a régi busman..talán elírta..
Ok,köszi.....
De így elsőnek jónak tűnik ha nem kamu.......
nem tudom felhívni, mondjuk franciaországi a szám, de a mobilén van...lehet kamuhirdetés
reggel bentről megpróbálom
De kérdezd meg lécci,hogy gyári e?
Akár,5000eur max!150e a regdíj.
felhíjjam?