az a bajom azzal hogy 193 cm és 100 kg vagyok és általában az első kerék körül van az állam ha behajolok a plexi mögé..s nem is tetszenek a d bubisok. de egyben tökéletesen igazad van akinek egyszer busája volt az nem akar mást, mert hozzá képest minden gyengébb. éppen ezért szeretném összemérni a motoromat az Andryxéval hogy hol tartok erősítésben..
veled is szívesen találkoznék egyszer ha ráérsz, megnézném a busádat
KawaBBusa barátom azért huzza az agyam mert tudja,hogy a szivem a Busáé.
Addig szívta a vérem,míg az Fjr-t eladtam és most várakozón vagyok tavaszig,hát ha jön egy jó vétel.Nekem is volt Busám és ha egyszer átülsz másra, akkor utána mindig vissza vágysz rá.
Most hezitálok a Busa és a ZZR 1400 között,mert hát ez a kettő ami méretben is tetszik.
De titokban már döntöttem......
várom a hátsó gátló aljához való tűgörgőt meg a csapot hozzá, mert most már 2-3 mm-t mozog ha kézzel megrángatod
amint kicseréltem tervezzük a 7-es talit nagytesó! megjelenésedre okvetlen számítunk, akár egy elfogóvadásszal is vagy pl a 9-eskével
Szerintem kár győzködni a másikat. Kinek a pap, kinek a papné. Én a ZX7R-ről is mosolyogva száltam le Rijekában, míg mások egy Abony-Szolnok TT után is sírtak a fájdalomtól.
Szerintem 2010 körül nem beszélünk "sz@r motorról", mert olyan nincs. A vérem is zöld, de ha nem ilyen fanatic lennék simán új busát vettem volna, mert csak.
Nem bántásképpen, de ha felraksz egy duplabubis plexit, 240-ig nem kell behajolni mögé. Talán egy milliós nagyságrendű kiadás mellett ez a tizenezer (Kínából akár 6-8 ezer) forint kiadás már igazán elenyésző. Ami a Hayabusa mellett szólhat még, hogy nem kell hónapokat várni egy-egy alkatrészre, hanem 3 nap alatt itt van minden, nem beszélve a bontók utolérhetetlen kínálatáról.
hoppá ez még mindig megvan, ez egy nagyonjó vétel szerintem ugyanez a gépem van nekem is és aproságokat leszámitva nincs bajom vele. a legjobb motoro a világon .
akármi lesz vegyél busát..minden sarkon láthatsz egyet és általában meg tud állni a piros lámpánál..általában...20 perc motorozás után a csuklód és a segged vagy az utasod segge szétmegy, s ha netán 150 fölé merészkedsz hasalj be amennyire tudsz mert különben leesel róla(te sem vagy egy talmácsi alkat)
de legalább lehet "egy"(a sokból) népszerű motorod
ha vennem kéne, újra zx14et vennék, de lehet hogy csak örexem...
de te tudod
Piros villám........
Mert látom többet szereled mint mész vele.Heti 1 nap biztos jó de heti 4 nap,hát nem tudom.Még várakozó állásponton vagyok.Örzöm a lovét és várok egy jó vételre....
Szia!
Szép a motorod,ma maradtam le egy 12-es alkalmi vételéről.
Várok egy kicsit kedvezőbb ajánlatot,hát ha téli áron találok valamit...