te figyeljé már ide, 1 az hogy a bandi fönököm "istenit" , nekem köszönheted bazdmeg mert amikor itt csak lébecolás volt akkor ment is a hiszti hogy mit bandázunk itt, erre ugye kitaláltuk hogy a takaritógépet majd "TE" megcsinálod amiért ugye pénzt is kaptál meg elismerést, elötte én szögelgettem ingyen, erröl ennyit, az hogy nem tarthatom itt a motort ésa nem szerelgethetek ezt se magamnak köszönhetem hanem az állandó bandázásnak, amit én ugyan nem bántam, de sokan rossz szemmel néztek, ne én legyek már a hibás basszamegajókurvaisten. én teleszarom hogy meddig marad a motorod, "ezt is én beszéltem le hogy had maradjon mivel engem nem zavar" ugyhogy ne ugassál itt le engem nyilvánosan megértetted zárjuk le ezt a kurva témát és haggyuk szerintem egymást, eddig is bagy volt a szád tudta mindenki, de azért kicsit visszavehetnél az arcodból. TÉMA részemről lezárva.
ne itt lázadjál gyerek ,ez nem ide tartozik!
annak oka van,h nem tarthatod bent a szarodat........és az ok te magad vagy .mert nem azért fizetnek,h ott szerelgessél.
szerintem. de kérdezd meg a főnökeidet .és ne szarozzál itt,meg ne írogassanak hülyeséget a családtagjaid.
inkább maradj csendben .
Szarok én rá, eleget kerülgetem azt a szart, azért az nem semmi hogy a saját motoromat nem tarthatom bent, ez meg még höbörög, az eszem megáll mindjárt, senki nem mutogatta a szarját, véletlen hogy egy helyre van betéve 2 motor meg egy bicó, én meg csinálnám a motoromat de nem tudom mivel nem tarthatom bent a garázsba. otthon a "hidegben" ha néha hozzáférek, krisszel csinálgatjuk, de kényelmesebb lenne itt bent szétszedni de nem lehet mert "NINCS HELY" ocskavasak foglalják. erröl ennyt
Nyilvánosan elnézést kérek hogy a félig rokonomnak meg mertem mutatni, de nem fogok mentegetőzni azt hiszel amit akarsz , az xt-röl volt szó mivel, nem fizetődik, és ha nem fizetődik akkor lehet hogy elvevődik, senkit nem érdekel a motorod állapota, megkértem az embert is hogy ne irkáljon forumon rola mert érzékeny az a beton fejed. GYÓGYEGÉR.
az Xt-t mi engem ne etess ,
lényegtelen ki mit tett ide fel,az az én dolgom,és már nem lehet visszacsinálni.
De neked akkor sem kéne mutogatni senkinek KÖSZI!
senki nem nyult a motorodhoz, és az a véletlen hogy a bandi xt-je mellet van, bocs hogy nem takargattam be amig megnézték az xt-t, legközelebb rádobok egy pokrocot, Bohi, te meg ne irkálj ilyeneket, mert érzékeny a kisöcsi lelki világa, van elég balya nem kell sapnolgatni. ilyen azt kész, meg lessz csinálva, te meg kisöcsi azzal balhézzál itt nyilvánosan aki felrakta a képeket az akaratod ellenére, 1000 éve felrakhattam volna én is de mivel megkértél hogy ne igy tiszteletben tartottam a kérésedet,
1. leszarom,h kid ,ez itt nem az óvoda
2.a garázsba nem azért van bent,h a BUZI TEVE APÁD mindenkinek mutogassa!
3.attól,h látott egyszer 10percre ne gondolja,h haverok vagyunk vagy mik,és ne engedjen meg magának ilyen hangnemet .
majd szólj ha kész a "fehér lovad" ákción kiváncsi leszek te mit hozol ki a jóöreg zx12-ből mert mikor legutóbb láttam nem volt valami rózsás a helyzet
annak oka van,h nem tarthatod bent a szarodat........és az ok te magad vagy .mert nem azért fizetnek,h ott szerelgessél.
szerintem. de kérdezd meg a főnökeidet .és ne szarozzál itt,meg ne írogassanak hülyeséget a családtagjaid.
inkább maradj csendben .
Mikkor k***-ra nem csináltál semmit!
Apauci Legyen benned egy kis őnbecsület !:)
Tiszta vicc az egész
lényegtelen ki mit tett ide fel,az az én dolgom,és már nem lehet visszacsinálni.
De neked akkor sem kéne mutogatni senkinek KÖSZI!
gondolkozzál már.
a sajátodat azt mutogathatod,meg azzal játszhatsz...............
Ugy szeretem mint az Apámat!
Szóval ennyit eröl....
ha ez itt nem olvod akkor minek kell it csinálni...?
és amugy meg milyen hang nemben?
hallod vagy mi?
2.a garázsba nem azért van bent,h a BUZI TEVE APÁD mindenkinek mutogassa!
3.attól,h látott egyszer 10percre ne gondolja,h haverok vagyunk vagy mik,és ne engedjen meg magának ilyen hangnemet .
2. Garázsba
3. Én meséltem rólad
2.kisköcsög,a nevem ACTION13
3.és hol a gecibe láttad te az én gépemet?