Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerda ? Vagy Csütörtök ?
te figyeljé már ide, 1 az hogy a bandi fönököm "istenit" , nekem köszönheted bazdmeg mert amikor itt csak lébecolás volt akkor ment is a hiszti hogy mit bandázunk itt, erre ugye kitaláltuk hogy a takaritógépet majd "TE" megcsinálod amiért ugye pénzt is kaptál meg elismerést, elötte én szögelgettem ingyen, erröl ennyit, az hogy nem tarthatom itt a motort ésa nem szerelgethetek ezt se magamnak köszönhetem hanem az állandó bandázásnak, amit én ugyan nem bántam, de sokan rossz szemmel néztek, ne én legyek már a hibás basszamegajókurvaisten. én teleszarom hogy meddig marad a motorod, "ezt is én beszéltem le hogy had maradjon mivel engem nem zavar" ugyhogy ne ugassál itt le engem nyilvánosan megértetted zárjuk le ezt a kurva témát és haggyuk szerintem egymást, eddig is bagy volt a szád tudta mindenki, de azért kicsit visszavehetnél az arcodból. TÉMA részemről lezárva.
ne itt lázadjál gyerek ,ez nem ide tartozik!
annak oka van,h nem tarthatod bent a szarodat........és az ok te magad vagy .mert nem azért fizetnek,h ott szerelgessél.
szerintem. de kérdezd meg a főnökeidet .és ne szarozzál itt,meg ne írogassanak hülyeséget a családtagjaid.
inkább maradj csendben .
Ennyi Gabi erre inkább nem is mondok semmit
Szarok én rá, eleget kerülgetem azt a szart, azért az nem semmi hogy a saját motoromat nem tarthatom bent, ez meg még höbörög, az eszem megáll mindjárt, senki nem mutogatta a szarját, véletlen hogy egy helyre van betéve 2 motor meg egy bicó, én meg csinálnám a motoromat de nem tudom mivel nem tarthatom bent a garázsba. otthon a "hidegben" ha néha hozzáférek, krisszel csinálgatjuk, de kényelmesebb lenne itt bent szétszedni de nem lehet mert "NINCS HELY" ocskavasak foglalják. erröl ennyt
Istenem még te alázkodsz meg?
Mikkor k***-ra nem csináltál semmit!
Apauci Legyen benned egy kis őnbecsület !:)
Nyilvánosan elnézést kérek hogy a félig rokonomnak meg mertem mutatni, de nem fogok mentegetőzni azt hiszel amit akarsz , az xt-röl volt szó mivel, nem fizetődik, és ha nem fizetődik akkor lehet hogy elvevődik, senkit nem érdekel a motorod állapota, megkértem az embert is hogy ne irkáljon forumon rola mert érzékeny az a beton fejed. GYÓGYEGÉR.
Hát "Action13" nagyon fére ismertelek..
Nehogy még a Krisz legyen a hibás héj...
Tiszta vicc az egész
az Xt-t mi engem ne etess ,
lényegtelen ki mit tett ide fel,az az én dolgom,és már nem lehet visszacsinálni.
De neked akkor sem kéne mutogatni senkinek KÖSZI!
senki nem nyult a motorodhoz, és az a véletlen hogy a bandi xt-je mellet van, bocs hogy nem takargattam be amig megnézték az xt-t, legközelebb rádobok egy pokrocot, Bohi, te meg ne irkálj ilyeneket, mert érzékeny a kisöcsi lelki világa, van elég balya nem kell sapnolgatni. ilyen azt kész, meg lessz csinálva, te meg kisöcsi azzal balhézzál itt nyilvánosan aki felrakta a képeket az akaratod ellenére, 1000 éve felrakhattam volna én is de mivel megkértél hogy ne igy tiszteletben tartottam a kérésedet,
Hallod Gabi haggyad! Az egészel nem kell itt foglalkozni senkive mindenki magábol indul ki is itt be van fejezve.. !
akkor sem mondtam ,h mutogasd bazdmeg ,
gondolkozzál már.
a sajátodat azt mutogathatod,meg azzal játszhatsz...............
ja és hozzáteszem a Teve nem buzi !
Ugy szeretem mint az Apámat!
Szóval ennyit eröl....
te kisöcsi mit buzizol te itt , a haverodnak köszönhetően mindenki látta a motorod állapotát. ugyhogy ne buzizzál itt.
istenem viccel ni semm lehet mind1 Szabi szerintem haggyuk egymást nagyon meg változtál ... régen elvoltunk....
na okosan :D
ha ez itt nem olvod akkor minek kell it csinálni...?
és amugy meg milyen hang nemben?
hallod vagy mi?
4. nem vagyok a bátyád.
1. leszarom,h kid ,ez itt nem az óvoda
2.a garázsba nem azért van bent,h a BUZI TEVE APÁD mindenkinek mutogassa!
3.attól,h látott egyszer 10percre ne gondolja,h haverok vagyunk vagy mik,és ne engedjen meg magának ilyen hangnemet .
4. Nem kis köcsög bátyus okosan ;)
1. Barátom :)
2. Garázsba
3. Én meséltem rólad
1.te ki a faszom vagy ,
2.kisköcsög,a nevem ACTION13
3.és hol a gecibe láttad te az én gépemet?
majd szólj ha kész a "fehér lovad" ákción kiváncsi leszek te mit hozol ki a jóöreg zx12-ből mert mikor legutóbb láttam nem volt valami rózsás a helyzet