Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te is tudod kisöcsi hogy itt nincs szabadság, és azt is hogy milyen a munkahelyem, de idén le fogom szarni őket, és el fogok menni találkozókra,
Általában amikor találkoztunk előtte egy héttel szóltunk neked is Kigurulunk a télből?
mit szívtál tegnap vazze aggyá ide is .
én már vettem ki szabadságot párszor találkozók miatt,és még fogok is.Tedd te is ezt,ne várd,h mindenki hozzád alkalmazkodjon.
a tavaszi gurulás részemről kizárva,majd csak nyáron .
Neked mikor lenne jó? Nekem 8
Támogatom a pizza projektet melyik nap ?
B.U.É.K.
Boldog új évet mindenkinek
Talis ötletet támogatom
általában azért mert mindig olyankor volt a találkozó amikor dolgoztam, és mint köztudott sokat dolgozom, ezért tényleg jó lenne ha jóelöre le lenne szervezeve a "randi", pl elkezdhetnénk szervezni a "kigurulunk a télből" találkozót, az első olyan időpontban amikor már alkalmas az idő a motorozásra
mi már találkoztunk egy párszor Pupu ,csak te nem jöttél soha el........ .
Marcipán! Héten egy pizza?
Boldog újévet mindenkinek!
Én biztos nem tudok menni , mert motorozni fogok egész nyáron
Én benne vagyok. De időben el kell kezdeni szervezni, mert ha komolyan akarjuk, akkor ahhoz idő kell. Mert mindenki be tudja magának kalibrálni az időpontot, versenyek, nyaralás, meló szempontjából.
Egyébként örülnék neki ha idén összehoznánk pl a NAGYVASAK találkozoját is mindig ez a fanatizmus hogy kawások a kawásokkal, nem legyenek izomgépek, meg aki akar de az izomgépek jöjjenek már össze egyszer
Viszont kivánjuk kedves konkurencia, Te szölö konkurencia egyántalán
Nektek is
Boldog új évet a konkurenciának is!
B.U.É.K mindenkinek
Buék mindenkinek, vagyok uram csak mobilrol, ma egésznap leszek 100% mert bentragadtam a munkahelyemen. üdv várok
BUÉK Ninjások!
Hát szió: Minden cimbimnek sikeresebb és boldogabb új évet kíváűnok.üdv Szöllő
B.U.É.K. Kawasakis barátaim!
Vazze 1 hete nem vagy szkájpin...
B.U.É.K. mindenkinek!Én már elkezdtem búcsúztatni ezt az évet remélem nem vagyok ezzel egyedül!
B.U.É.K. Neked is Bátyus
B.Ú.É.K