Általában amikor találkoztunk előtte egy héttel szóltunk neked is Kigurulunk a télből?
mit szívtál tegnap vazze aggyá ide is .
én már vettem ki szabadságot párszor találkozók miatt,és még fogok is.Tedd te is ezt,ne várd,h mindenki hozzád alkalmazkodjon.
a tavaszi gurulás részemről kizárva,majd csak nyáron .
általában azért mert mindig olyankor volt a találkozó amikor dolgoztam, és mint köztudott sokat dolgozom, ezért tényleg jó lenne ha jóelöre le lenne szervezeve a "randi", pl elkezdhetnénk szervezni a "kigurulunk a télből" találkozót, az első olyan időpontban amikor már alkalmas az idő a motorozásra
Én benne vagyok. De időben el kell kezdeni szervezni, mert ha komolyan akarjuk, akkor ahhoz idő kell. Mert mindenki be tudja magának kalibrálni az időpontot, versenyek, nyaralás, meló szempontjából.
Egyébként örülnék neki ha idén összehoznánk pl a NAGYVASAK találkozoját is mindig ez a fanatizmus hogy kawások a kawásokkal, nem legyenek izomgépek, meg aki akar de az izomgépek jöjjenek már össze egyszer
mit szívtál tegnap vazze aggyá ide is .
én már vettem ki szabadságot párszor találkozók miatt,és még fogok is.Tedd te is ezt,ne várd,h mindenki hozzád alkalmazkodjon.
a tavaszi gurulás részemről kizárva,majd csak nyáron .
Talis ötletet támogatom