Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ha lecseréled a gyári dobot,és nincs hozzáállítva a keverék akkor vesztesz a nyomatékból,és megnő a fogyasztásod.
Kéne hozzá egy PC,h bika legyen.
Az ég világon semmi modositásra nincs szükséged a folytás eltávolitásával az a benzindus keverék egy sportlégszürövel nyitott dobbal, kihozza belőle az álatot hidd el nagyon kemény lett a vas. igy legalább kihasználva az a dusitott keverék
Csasztok! Ha sportdobot raknék a vasparipára, akkor azt mindenáron kell, vagy csak érdemes összehangolni a motorral?

Lesz esetleg valami baja a szelepeknek vagy a többi cuccnak ha nincs összehangolva? Töblet teljesítményre nincs szükségem, csupán azt szeretném ha tudnák végre az autósok ha jövök.
Hjó majd neked+a párodnak segítek +építeni ezt hisz +beszéltük.
tudom, hogy nem idevágó téma, de Szőllő, ezeket találtam, ami nagyon frankó lenne....
Nem emlékszem olyanra, hogy bármikor is rossz lettem volna! Én egy földreesett kis vagyok!
Majd ha jó viselkedsz
Aha minden ok majd nyáron jössz oszt eszünk ....
Tessék készülgetni a Csehekhez SBK-ra meg GP-re
Hello bello! Felébredtél? Köszi Marcipán a képeket! Nagyon jókat mosolyogtam.. főleg a ..... Szőllő! Miket látok.... Gyúrunk wazzzeee? Ja, és nem itthon hagyni engem sem!
De hogy érted ,én sem értem te jól vagyol Macipán?Hiányzikmá anyád főztje ,+az 1ütt csavargás
Értem én .....
Persze nem a méret a lényeg ,dehogy nem Dömpivel aha most vették ki belőle a tavalyi lime partys fémeket A kis hableány?
A másik rakéta
Apa ... ... mindenki irigykedik ! " nem a méret a lényeg, hanem a nyugdij "

Ki ez a hableány ?
Dömpivel beszéltél mostanában ?
íwi csak neked ,felmerem tenni a pofám
Persze a szélessége! itt+is emelkedett a víz szint, úgy hogy,kikellett zsilipelni a Siót.
Szőllő! Úgy olvasom, hogy bekóstoltak... nem gond, lesz majd nekik szőllő-lé!
biztos hideg a viz aztán azért akkora
ez most egy sellő vagy egy Szöllő ?
a fürtös szőlő fent marad a vizen

..... az egyik képen pont azt mutatja, hogy mekkora a ......
.... ... .. . . . . . .
írígykex mi?