Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eksön Várdi,piac mellett van házuk. Litkén ismered Olajos Pistit Kis ződ(há ugye mé ne?)Merci teher ajutója van v volt+szippantóztak.
én az elixir hazájában lakom
én csak melóztam arra Kamazzal de ugy tudom Action oda,vagy a környékre való perce most Pösti
Litkére sokat jártam 12évig.Nagy ívű balos kanyar a krumpli árusok mellett a 4esen aztán hirtelen letérni jobbra a vendéglőnél Ki litki?
kicsit jobrább
Bogyesz te Litki vagy?
Fényeslitke szabolcs megye
Action13!
Figyi hova valósi vagy?Holnap mennek haveromék Ferihegyi reptérre és lehet elmennének érte!Ha nem túl nagy gond hogy karácsonykor beállítanak!Egy tel.számot vagy címet vagy valamit küldj hogy tudjuk ezt lebeszélni!
Ízi:Ilyen alkatészt is pattintottam el a Súgómotornak,de sztem 10ért le sem veszik a polcról .1ez+Eksönnel a cuccon kívül jutalmad lesz még hogy találkoz6sz 1 igazi fenegyerekkel .
Csillagszóró szórja fényét,
kíván melegséget békét!
Angyalka száll házad felett,
hogy átadjon 1 üzenetet:
Kellemes,békés karácsonyt Neked/Nektek!
Helyes! Jan 1-től fogyni kell, mert különben trike-ot kell építeni
hát hogyne volna ki van adva a fehérnépnek a folyamatos sütésre az utasítás
Na van még beigli?
pedig nincs benne
Boldog Karit Kollégák!
Boldog karácsonyt mindenkinek!Remélem nyáron talizunk a balcsinál!
Iszonyatosan boldog karácsonyt pajtikáim!

Jutott az ünnepen jóból-rosszból egyaránt, de igyekszem majd csak a jóra emlékezni.
Figyi ha 10ben benne van a postaköltség is akkor szerintem áll az üzlet!?
Hiányoztam az idén mi?
nekem is gyári van csak a lapát sárvédő le van vágva róla tőből.
ha kell szóljál,oszt leszedem. az egyedi (méd in én) rendszámtartót is adom vele,amibe a gyári indexek passzolnak .

Boldog,békés,karácsonyt gyerekek!
örülök,h egy ilyen csapatba tartozhatok
mert a 12es tulajok nadzson gyó felyek .
(lehet sokat ittam mán,oszt azé beszélek félre )

Szöllő apánknak meg köröm nőjjön a facára,ha jövőre nem csapatunk egyet együtt
nekem nem az a takaró genya kell ami van hozzá utángyártotba!hanem az eredeti amivel kijöttek ezek a mocik!Csináltam a sajátomról képeket!Ilyen kell!
értem. akkor vegyél rá utángyártott undertailt,vagy vedd meg az enyémet egy 10esé.
nem neki olyan kell ami neked van vagy nekem
nem kell olyan mint ami a gyárból jött ki mert én is megszeretném vágni csak ami nekem van fent jelenleg az sértetlen és úgy is akarom hagyni!ha olyan van valakinek akinek a rendszámtartó rész van levágva az is jó mert én is odáig szeretném megvágni!nem teszik annyira hogy akkorra nagy ló sárvédő lóg hátul!