Action13!
Figyi hova valósi vagy?Holnap mennek haveromék Ferihegyi reptérre és lehet elmennének érte!Ha nem túl nagy gond hogy karácsonykor beállítanak!Egy tel.számot vagy címet vagy valamit küldj hogy tudjuk ezt lebeszélni!
Ízi:Ilyen alkatészt is pattintottam el a Súgómotornak,de sztem 10ért le sem veszik a polcról .1ez+Eksönnel a cuccon kívül jutalmad lesz még hogy találkoz6sz 1 igazi fenegyerekkel .
nekem is gyári van csak a lapát sárvédő le van vágva róla tőből.
ha kell szóljál,oszt leszedem. az egyedi (méd in én) rendszámtartót is adom vele,amibe a gyári indexek passzolnak .
Boldog,békés,karácsonyt gyerekek!
örülök,h egy ilyen csapatba tartozhatok
mert a 12es tulajok nadzson gyó felyek .
(lehet sokat ittam mán,oszt azé beszélek félre )
Szöllő apánknak meg köröm nőjjön a facára,ha jövőre nem csapatunk egyet együtt
nem kell olyan mint ami a gyárból jött ki mert én is megszeretném vágni csak ami nekem van fent jelenleg az sértetlen és úgy is akarom hagyni!ha olyan van valakinek akinek a rendszámtartó rész van levágva az is jó mert én is odáig szeretném megvágni!nem teszik annyira hogy akkorra nagy ló sárvédő lóg hátul!
Figyi hova valósi vagy?Holnap mennek haveromék Ferihegyi reptérre és lehet elmennének érte!Ha nem túl nagy gond hogy karácsonykor beállítanak!Egy tel.számot vagy címet vagy valamit küldj hogy tudjuk ezt lebeszélni!
kíván melegséget békét!
Angyalka száll házad felett,
hogy átadjon 1 üzenetet:
Kellemes,békés karácsonyt Neked/Nektek!
Jutott az ünnepen jóból-rosszból egyaránt, de igyekszem majd csak a jóra emlékezni.
ha kell szóljál,oszt leszedem. az egyedi (méd in én) rendszámtartót is adom vele,amibe a gyári indexek passzolnak .
Boldog,békés,karácsonyt gyerekek!
örülök,h egy ilyen csapatba tartozhatok
mert a 12es tulajok nadzson gyó felyek .
(lehet sokat ittam mán,oszt azé beszélek félre )
Szöllő apánknak meg köröm nőjjön a facára,ha jövőre nem csapatunk egyet együtt