Na az lehet felszabadul az enyémből, de fekete gyári betétidom, és csak akkor szabadul fel ha kipufogó lessz a helyén, Bontóügyileg Bajai bontót keresném ott biztosan van ilyen idom.
Pálinkás tőtött káposzta receptye:Jobb kezeddel a rotyogó káposznyán emeld+ fedőt vállmagasságig majd 1időben balkézzel pedig emeld+a feltőltött pályinkás poharat de azt viszonmá szály magasságig.A fedőt tedd vissza az edényre a kiürített poharat pedig a pultra,ajánlatos legalább 10pecenként ránézni az ételre. én má főzöm
Adryatya! Corsaroban keresd Lacit mivel a Bagster tankbőrökkel Ő foglalkozik! Tel: 06-1-2844988
Mind évjáratban, mind pedig színben nagyon jó kis darabok ezek! Nekem már több is volt: ZX7R, ZZR-1100, ZX12R és patent volt az összes!
szevasztok. Ma csak elöszedtem a "GYILKOS"-t áááááá, kiváncsi vagyok ki tette még ugyanezt közületek T-bányán sok motort láttam, hát gondoltam én is driftelgetek egyet az ujdonsült Z1200ammal, FENOMENÁLIS, alig várom a márciust.
Az én garázsomat inkább nem fotozom most le , szegény bestia bent rohad, és már alig fér el a sok gumitól, bevásároltam az összel, 2 garnitura nyári gumi a kocsira (tavaly nyáron meg a télki gumikkal nyomtam mert nem volt nyári) meg vagy 5 garnitura slicc között, dekkol szegénykém, NA EZ SIRALMAS Bird
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
Meg,de meg is marad
akkor volt eladó
Mind évjáratban, mind pedig színben nagyon jó kis darabok ezek! Nekem már több is volt: ZX7R, ZZR-1100, ZX12R és patent volt az összes!
Ugyan utcára nem vittem a vasat, mivel em akartam lemosni, de azért így is nagyon örülök neki.
a biztosítási díj fizetésekor is gondolunk majd rád