Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karácsony van én pézt kértem a Jézuskától tudjak jövöre is motorozni ...
békés boldog karácsonyt mindenkinek
de a tiéd is szét van már vagdalva. neki olyan kell,mint ami a gyárbú kigyütt .
Na az lehet felszabadul az enyémből, de fekete gyári betétidom, és csak akkor szabadul fel ha kipufogó lessz a helyén, Bontóügyileg Bajai bontót keresném ott biztosan van ilyen idom.
Pálinkás tőtött káposzta receptye:Jobb kezeddel a rotyogó káposznyán emeld+ fedőt vállmagasságig majd 1időben balkézzel pedig emeld+a feltőltött pályinkás poharat de azt viszonmá szály magasságig.A fedőt tedd vissza az edényre a kiürített poharat pedig a pultra,ajánlatos legalább 10pecenként ránézni az ételre. én má főzöm
Karira meg sok beiglit mindenkinek
Elvileg a farokidom alatti betétidomot jelenti.
sziasztok, izi UNDERTAIL alatt mit értesz farokidom? vagy mi a szösz bocs de korán van még a szótárazáshoz
Ha valakinek lenne eladó gyári undertail vagy ha tud valami bontót ahonnan tudnék szerezni azt jelezze kérem!
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
miez majrévas
Szia
Meg,de meg is marad ,
akkor volt eladó ,mert kellett volna kis máni,de már nem.
Óccó, óccó! Akkor már legalább egy bólogató kici aranycárkány lenne rajta
Adryatya! Corsaroban keresd Lacit mivel a Bagster tankbőrökkel Ő foglalkozik! Tel: 06-1-2844988
Mind évjáratban, mind pedig színben nagyon jó kis darabok ezek! Nekem már több is volt: ZX7R, ZZR-1100, ZX12R és patent volt az összes!
Tud valaki tankbőrt esetleg tizenkettesre? Hol érdemes utánanézni/csináltatni? Már csorog egy ideje utána a nyálam...
Hali, meg van még a kormány gátlód?
Sz val akkor minden Bestia http://youtu.be/llQZMnPfYVE
De lett volna, csak ez volt ócccó. Tökéletesen ellátja a feladatát, ráadásul még a nyeregtatyót is szépen tartja, amire a bótyi nem volt képes.
Hát az a vas hátul....brrrrr. Szebb nem vót?
Ihajjcsuhajj szépjónapot! Voila! Elkészültem a farokidommal, kábelezéssel, riasztóval....stb stb stb.

Ugyan utcára nem vittem a vasat, mivel em akartam lemosni, de azért így is nagyon örülök neki.
ismét elfelejtettem átlépni Nos kiráyság volt
szevasztok. Ma csak elöszedtem a "GYILKOS"-t áááááá, kiváncsi vagyok ki tette még ugyanezt közületek T-bányán sok motort láttam, hát gondoltam én is driftelgetek egyet az ujdonsült Z1200ammal, FENOMENÁLIS, alig várom a márciust.
na azé olyan szarul nem nézhetnekki
Az én garázsomat inkább nem fotozom most le , szegény bestia bent rohad, és már alig fér el a sok gumitól, bevásároltam az összel, 2 garnitura nyári gumi a kocsira (tavaly nyáron meg a télki gumikkal nyomtam mert nem volt nyári) meg vagy 5 garnitura slicc között, dekkol szegénykém, NA EZ SIRALMAS Bird
nem vagyunk ám irígyek
a biztosítási díj fizetésekor is gondolunk majd rád
Hüjék