Ja és ha valaik vállalkozik egy ilyen cserére, megsúgom, hogy hátsó lámpatartó konzol a gyári undertailbe van beleépítve, szóval aztat gyártani kell hozzá. Amint itthon leszek az anyagok (talán hétvégén), hozzákezdek, és csinálok egyet lemezből. Nem nagy cucc, és így lesz egy belső alátétje a rendszámtartómnak.
Ja,és asszem ez a fajta így ahogy látod, itt volt 17.000,- ért. Csak le kell fújni, meg ha akarod átfabrikálod magadnak.
Csak jól utána kell nézni, mivel én se mindíg találom meg. Így nézne ki feltéve "gyárilag". Ja a véét is levágtam, hogy legyen azért némi rendszámvilágítás ha normál módban közlekedek.
Én is ebayről szereztem... :) Csak azt a két kiálló bizbaszt simongatom le. Rendszámtartóak számták, de nagyon nem tetszett. Meg amúy is egyéb terveim vannak a rendszámommal...
És nem akarsz véletlen sorozatgyártást abból az idomzatból?Mert nekem sem tetszik a nagy sárhányó viszont megvágni nem akarom és amcsiból sem szeretnék rendelni mert nincs kedvem 30ezret kiadni érte!Ha csinálnál mennyit kérnél érte?
Eltettem télire a gépet, és szét is kaptam kicsit, nehogy használni tudjam mr az idén (persze lehet nem fogom kibírni, és összerakom még a végén). Kap egy új undertailt, a hétvégén végzek az üvegszálazásával a kicsikének. Elbúcsúztatom a régi levágott sárvédőt, és kicsit hegyesebb fazonra váltok. Nameg kap egy új redszámtartót, csak még azt nem döntöttem el, hogy hova tegyem. Majd dobok róla képet ha készen van.
Csak jól utána kell nézni, mivel én se mindíg találom meg. Így nézne ki feltéve "gyárilag". Ja a véét is levágtam, hogy legyen azért némi rendszámvilágítás ha normál módban közlekedek.
de az a kötőcső ahogy el lett vezetve, az elég igénytelen.
Eltettem télire a gépet, és szét is kaptam kicsit, nehogy használni tudjam mr az idén (persze lehet nem fogom kibírni, és összerakom még a végén). Kap egy új undertailt, a hétvégén végzek az üvegszálazásával a kicsikének. Elbúcsúztatom a régi levágott sárvédőt, és kicsit hegyesebb fazonra váltok. Nameg kap egy új redszámtartót, csak még azt nem döntöttem el, hogy hova tegyem. Majd dobok róla képet ha készen van.
majd dumcsizunk
csáó