Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából az volt a furi, hogy városban gyakorlatilag 0 csillapítása volt. De rendes közúton jól működött Amikor szét lett kapva a telóvilla, felhívott a szerelő, hogy mutatni akar valamit. Azért nem vettük észre a kiflit a villába, mert a gyári rugók annyira voltak megültetve, hogy akkora legyen, mint az eredeti méret..........
Még a kettővel előttem levő tulaj volt nagy egykerék király. 2007-ben rakott fel róla képgalériát, hogy a 6.fogaskerék leradírozódott. Azt írta, hogy vigyázott rá............érdekes módja a kímélésnek 6-ban egykerék Most ezt megcsináltatom, jövőre teljeskörű szétkapás+motortuning
,akkor azért kellett a stabi annyira .
Mint kiderült, az előző szegedi tulaj gyakorlatilag tönkrekúrta a gépet sőt, még frontba bele is durrantottak kókány mód csinálták meg, de most már azok ki lettek javítva.
széttapostad a váltót ,vagy az előző tulaj óvta az első gumit sokat ?
Asszem csak óvatoskodni fogok a fékkel az elején, a hétfői motorozás alkalmával már inkább csak motorfékem maradt az esőben Úgy néz ki, hogy kukactengely+léptetővilla csere lesz gépen
majd szurkolunk mester .Én ha odamegyek az utcáról,hogyan indulhatok,lesz valami amatőr kategória?és mik ennek a feltételei? .
cső mester, lucas van nekem is bent, kurv@ jol fog csak ajánlani tudom
Már május végén lesz a legközelebbi futam és naná, hogy ott is indulok
Remélem jobb időket fogok futni
Új Lucas betét+ Motul 5.1 fékolaj. Meg fém fékcsövem van, tehát bizti faxa lesz Szerelő is mondta, hogy gyakorlatilag elfogyott a betét
ha valami normális szinteres cuccot tetetsz bele akkor meg fogsz lepődni,h milyen harapós az a fék .
Jogos az indulat Holnap fékbetét/fékolajcsere is lesz. Kíváncsi leszek hogyan fog fogni, mert amikor vettem a gépet, már akkor is teljesen zoknik voltak a fékbetétek
nem siker kérdése,hanem pénz .inkább most stabi nélkül motorozom normálisabban ,mint ,h stabival álljon a gép a garázsban .
Sikerált már szerezni stabit
Holnap megyek felrakatni a Rossot. 4050km-t bírt szövetig a Pilot Power hátul
menne,menne de kormánybirizgátor nélkül nem erőltetem ,
mert néha megbokrosodik .
Hú ilyen jól megy az egykerekezés, az első már nem is kell?
valakinek elsőgumi?
Corsa3 egyenletes,foltmentes, 3mm es mintázattal ,nem drága,occcó .
volt egy két igazán elvetemült arc 300zal a fal mellett egykeréken és akkor sem engedte vissza a gázt ,öröm volt nézni .Augusztusban is rajthoz állsz?
a celeb barátomnak megengedtem,ha már a kerületemben lakik .
vagy ne vedelj annyi szeszt
Kapcsold fel a villanyt, és látod a billentyűket.
Ez gy van jimmy papa, no üzemanyagköltség
m sima ügy egyébként én nagy glpöl fogom megcsinálni ugyanezt házilag az akkuk már megvannak brutál erös ipati akkuk
szevasztok skacok, ismét lejöttem dunaujvárosba, és nagyon nagyon megkönnyebbültem amikor 209 km-re tankoltam 13.8 liter benzint, tojásgáz igaz , de végre hála az uj szürőknek végre lement a fogyasztásom még birható szintre
Jimykém, ahhoz meg előbb felálló fallos is kellene
Mire megveszed a kék pirulákat, addigra ott tartasz, hogy qrvára nem maradt qrvára péz
Azt ott maradtál álló pélóval, meg egy játékos jobbkézzel...