Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma hozták a nyugdíjat.
Már van egy ajánlatom, tegnap keresett meg haverom, szintén 12-es. Nagyon eladná mert nincs hozzá kedve.......... és beleszámolná az enyimet.
Még egyezkedünk.

Azt már elhoztam ingyen!

Jut eszembe, ha mostanság motorozásra vágynál, vissza tesszük a teherautóba, kikötjük, ráülsz, és viszlek egy karikát a városban, egye fene be is indíthatod.
Extrémebbeknek nem jár a kikötés.
Érdekes ajánlat. Beszéljünk róla. Csörgess meg pls 30/3715636
jóltelevagy annyiért viheted az enyém is .
1390000 oszt má viszem is
többet fog érni vagy pont ennyit ,olyan 40év múlva igen.
Nálam a kihasználatlanság az egyetlen tényező, ami miatt eladnám.
Töredékét sem tudom használni az ideálisnak. Ezért - jobb híján - aggatom rá az extrákat, s azon gondolkodom, hova mennék vele, ha lenne időm.
Tényleg sajnálom, hogy eladtam a legelső, öreg FJ-met.
Avulásról annál már nem számolhatunk (1984!), persze a feeling messze nem a mai gépek szegmense.
Csak kíváncsiságból, mit ér ma a Sárkány az alábbi specifikációval szerintetek:
* 2005-ös
* 2. tulaj, amerikai import (tényleg újonnan jött be, dobozban)
* 19.500 mérföld
* jó lánc, gumi
* extrák: Powec Commander PCIII + légszűrő (Ágo-nál hangolva), Raptor dob (gyári is), EBC tárcsák (gyári is), Puig plexi, kicsi indexek, Givi tanktakaró, 1-2 karbon okosság).

Nem az eladás a cél, de ki tudja...
D
Megvolt az idei első csapatás Teve igazad volt! Tényleg állat dolog ez a driftelés Bár lejtőnek visszaváltásnál egy kicsit fosatós
Teljesen egyetértek . . bár az enyém az 2004es B3as tipus .szerintem most mélyponton vannak az árak,és innen csak feljebb fognak menni .12 egy tucat,de a 12es az nem egy tucatmotor ,és szerintem egy pár év múlva még többet fognak érni mint most . .
A McLaren esete a cigányokkal

A McLaren istálló Magyarországon állít össze új csapatot, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid idő alatt képesek leszerelni az autók kerekeit. Mivelhogy a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgják sokat próbált, korábbi teamüket, és a cigányokkal vágnak neki a versenyeknek.

Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlik. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelik a versenyautó kerekeit.

A probléma a következő tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.....
Hát igen, nehezen lehet belőni egy ZX12 valódi értékét. Mondjuk a full fekete szerintem is az EGYIK legszebb és legértékesebb. Az enyém is 2005-ös, mint Action paripája, felspécizve 1-2 okossággal (PCIII, stb.), de nem hiszem, hogy szezonban 1,5-öt adnának érte.
Viszont, ha jön egy rajongó, akkor szinte bármit megadhat egy utolsó évjáratos, karcmentes csodáért.
D
na látod nekem munkaeszköz, tehát vigyázok rá. Föleg most ha már le kellet szurkolnom nekik egy nagy kalap pénzt
fejezd be habi raj ,mert szét csárázom a picsádat .az a baj borátom,h te nem azért vetted a gépet mint én ,és ha kell széthajtom egy szezon alatt és nem fogom sajnálni .
na majd meglátjuk kiscsávó, de ha nem látsz az nem azért lessz mert mögötted vagyok,
aki kiváncsi hamar megöregszik itt van elrettentő példának Jimmy egy hete még a 30as éveiben járó fiatalember volt,most már csak a postás fontos neki a nyugdijjal . .
Szia öreg ,ez a fijjju azt hiszi,h azért mert az ő fekete motorjára gyárilag ragasztottak egy nagy aranyszínü lepedőd az aljára a kőfelverődések ellen ,akkor mingyá jobban megy mint bárkié . majd kinövi .
Na erre a csatára kiváncsi vok.
ha meg fog ragadni az azért lesz mert én hajtom is a gépet,nem csak törölgetem egész nap mint te . .és még annyit h az aranybuzi 12es az csak neked okoz gondot ,nekem nem ,majd nem várlak meg és nem is látlak , .
Hallod Action13, te fogod tologatni tevve007 motorját!
az az aranybuzi 12es sok gondot fog okozni neked a nyáron, csak nehhogy megragadjon a fekete szarod
az én én öreg szarom csak egy millával volt olcsóbb .és a tiéden a rengeteg extra az egy darab 40ezer forintos kormánystabi ,
úgyhogy: . aranybuzi gucci ratyi fényezés ,abból adták el a legtöbbet ,a tiszta fekete a legritkább szín .
mihez képest
Akkor én se vettem olyan nagyon drágán a vasat, 2.2 milla, és tele van extrával,
Eksön Éretlen még ő ehhez.Bird Hát persze a hetedik.