Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Taki7,Teve007,Bird,Jimmy L ! Lehet,hogy holnapra kész lesznek a pólók,ha igen küldöm is. Teve007 neked megy a fékbetét is!
sziasztok van ülés púpom eladó ha valakit éredekel (van kék és zöld is)
e-mail: szollatgabor@gmail.com
sziasztok nem tudjátok a vértes szöllösi meki mögöt hogy áll a kocka pálya?
megnyílt ? ,link van? fent van az iwiwen ?
Kawasaki, és egyéb motorszerviz Tatabányán!
A ruha lóg a fogason,hideg van még....
Nem feltétlen lecserélni,üzletet látok benne,mondjuk nem kapkodják őket.
Max árulnám mindkettőt,amelyik marad az jó nekem.
csö mizs, milyen a ruha, az a motor amit kérdeztél az egyik legkomolyabb zx10R, sokan haltak meg olyannal Sajnos, tanulomotornak nem ajánlanám, a gixert akarod lecserélni?
Köszi az infót!
...szerintem amit én tudok az olcsóbb
Szia! Ennél nincs hiba ez motor! 4 évig versenyeztem vele egy 3800 ft-os csapágy halt meg a generátorban a 88000 km alatt. A többiek kicserélték a 3/4 motort ( másik japó) Ha ez tetszik akkor hajrá nem fogod megbánni! Nálam is van egy 2006-ban forgalomba helyezett 05-ös modell ha érdekel
Szia,,
Teve kb. 14- óra felé lesz
Szia!
Mint kawás mondj valamit a 2005 zx10r tipusról,mi a tipushiba,stb
15000km,olcsó...érdemes vele foglalkozni?
skacok jó lenne ha komolyan rákészűlnétek mert 2-hét van megszervezni és nagyon jót szeretnék mulatni!
már alakul ,másodjára sikerült ,nyugi apppa Pipi fiatalabb tőled és ő sem tud linkelni .most lebuktál ,már ilyen mélyre süllyedtél h Kordáékat hallgatod? . .én Ilyet hallgatok .
Ahhoz,hogy le gyorsulj először utol kéne érni nem ?Hát igen 1papától kikapni Na mék tentizni mert reggel korán jön a póstás kis csaj a nyugdíjjal és nem 2száz ft ot szoktam a kezébe adni.
harag az nincs ,de le leszel gyorsulva vazze ,azt hiszed hogy kímélve leszel mert már idős vagy? . . . .
Teszek fel mozgó képet.

Látod? Nem látod? Na látod.
végsebességre jó,de a gyorsulása gyenge .
Eksön ugye nincs harag?Batárságom jeléül kapsz 1dalt a kedvenceid közül.http://www.youtube.com/watch?v...égi úton kapcs ford küldök Andaxint,ja igen és nyisd ki az ablakot öcsi.
Hú de böszme valami
De a kipuf jó...
na ezt te faragtad?mert akko nagyon jó
Jövőhéten jön az új vas.
szabócsi,fődi
Picinyem :A intrúderől nem álmodoztam a Busa pedig nem nekem lenne esetleg ha, még ott kicsinykét vissza lapoztál vona (ááá hiába dumálok)