Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teve! Info a szürkéről garantált 30000km zaj mentes blokk .Váltó probléma 2-est néha kidobja . Ha komolyan érdekel akkor megcsináltatom.+friss műszaki.
Úgy hallom bírod? nesze nekedhttp://www.youtube.com/watch?v...
Szia, nekem is kellene ilyen poló.. 3 db L-es méretben ... hogyé adod,
ha tudok boltolni 12-est lehet visszabaszom az enyémet némi modositással. (ha érted mire gondolok)
Miért,le akarod magad locsolni?
Bárdié volt,nem ?Tura +max gumifüstölésre használta, na de erre van nem?
rossz aki rosszra gondol, tudja mert töle kérdeztem van e benzin a kocsiban.
Aha a nevelt lányom keltett na ezt tudja+ az anyucija.
most komolyan az ezüst 12-esröl tudsz nekem infót, nagyon durva dologra készülök, ide nem irom le nehhogy a bank is elolvassa.
jó reggelt , ja jah a nevelt lámyom ébresztett reggel hogy vigyem el a suliba, erika meg sem probálkozott a keltéssel, gondolom tapintatból. nagyon kibuktam, 40 óra ébrenlét után tudok aludni .
Csak radikálisan . .!ŐŐŐŐ szépen keltél? .
Fékbetétek nekem radikális 2006-osba a 3 poloval együtt.
mien cucc? korán van még az agyaláshoz.
ahhogy látom eksön képei között is ott a 10es , de estére keritek minden oldalról.
meglett a citadella tura (0 fokban) szerintem a rendörök biztos idiótának néztek minket akkor 2 barom 0 fokban stopizgat.
89es évjárat én hajtottam 2 évig aztán a kollégám átvette (eksön bratyója) és tavaly felujitottuk a blokkját, idöközben is folyamatosan folyt bele a pénz, decemberben került hozzám vissza a (a sárga cbr-emért) masina, erikának szántam, de nagy neki, képeket majd küldök, de elvileg van fent rola az adásvétel topicban.
Na fiúk-lányok ma végre bevittem a pólónyomóhoz a megrendelést,kb 1-2 hét alatt lesz meg,úgyhogy február közepén figyeljétek a postást!
Fékbetét az kinek lesz? Elfelejtettem és lusta vagyok vissza lapozgatni!
23.58 ,még csak .
buli vaaan ,ne aludjatok inkább hallgassatok egy kis bulizós Eksönt . .
3decis pohárból lehet na pápá .
gyagya....
na jólvanlépek mert szakátadás van má minnyá majd holnap du folyt.köv.semmi jót ne halljak róllatok verjetek be egy páleszt oszt jó lesz
Gyorsan-tolta.!