Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez van amikor már itt van akkor mindenki lemondja, persze megértem azt ha valakinek anyagi, vagy egyébb probléma jött közbe nincs igazság mehetek a szunyogokkal vagy én sem megyek elmegyek helyette egy motoros találkozora idén méd nem voltam de már nem nagyon szeretem ezeket a rendezvényeke pedig régen sok helyen jártam Lacika csinál valamit a Balcsinál ?
hát szerintem azt kihagyom
SBK nem érdekel? Szerintem tök jó lesz
jól megy én majd egyszer egy 1000es repsolt szeretnék , max le lesz ültetve nagyon
Hát.. . annak idején nálam is ez volt nem kapsz fiam motort me ökör vagy oszt összetöröd magad . . . 92 ben kint dolgoztam, és amikor hazajöttem és elmondtam, hogy kint vettem magamnak egy mocit még 16 sem voltam és már GSXR el nyomultam
amúgy meg a szülők ebben a témában elég kemény diók
kis ninját szeretnék , 600as cbr-ről sajna le se érek
és a kis cbr-ből nagy CBR-lesz gondolom moci csere is lesz akkor már
20 évesen csináltam a korlátozottat, 21 től lehetett a korlátlant, de nem birtam várni, most meg elvileg különbözetit kell csinálni és akkor megvan
Bizonyos kor útán kaphatsz csak korlátlant ? Ez még mindig így van ?
az ám, de már nem sokáig
jaj . .
jó móka mi? lesz ez még fordítva is nem is tom 1-2 hónapja ki járt wc-re percenként napokig
ÖÖöö 33 le ? Korlátozott jogsi
De jó szívű a Maci-báci ,de azé lázmérő legyen nálad ,hogy a pillanatnyi E.Ü alkalmasságit el tudd végezni.
csak 33 ig van jogsim, még mindig , meg nem érek le, ha odafutsz mikor megállok, akkor jóóó
nem kell elcsorni szépen kéred odaadom egy körre
Remélem vasárnap nem fog szakadni, mer esőben utálok motorozni
bááár elcsórom a kawádat, szerzek valami magas cipellőt, h leérjek, bár akkro nem tok vezetni
Hát mivel mennék?cbr-em van
CBR-el jösz akkor becsomagolom a lázmérőt
Unatkozom
Ennyi benzined van vazzeg,vagy tartály kocsit lóópikáltál ?Dömpikém gyógyulást kívánok!
Majd inkább odamegyek Lacikához