Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a bejárat és a part között voltunk félúton. Pedig a mociscuccok is ott voltak, no meg mi is (kivéve mikor ettünk). akkor majd legközelebb
bementünk ere van 4 tanum is ők is bejöttek de nem találtunk
jajj amúgy meg simán bejöhettetek volna ma! miért nem történt meg?
Ennek meg csak most lessz reméljük hogy eljössz .eljössz!
ennek már hagyománya van
Zamárbiban is van rokk meg mi is ott vagyunk vagy 10 en többet ér mint a rokk buli nem?
rock buli
Hopplá?
Kecsegtető, de akkor lesz nálunk Hopplá!ha mennék akkor szólok, és köszi a meghívást
ejnye!ilyeneken ne törd a fejed, mert ...
Nem tom, lehet jövő hétvége, vagy utána, majd kiderül
Holnap már lessz képem fent 18.-án jöhetnél Zamárdiba már van gy 125 cbr aki jön
Annyi ember közt megtalálni téged nagyon nehéz lett volna gondoltam hogy nekiálunk babrálni a motorral vagy mintha el akarnánk csórni tuti hogy odafutottál volna legközelebb mikor jársz erre?
Ti pedig megismertek engem, mivel legalább ti már láttatok képen! de én titeket sajnos nem?
Igen, az az én Kincsem volt De hát ha mindenki látta, akkor miért nem jöttetek be egyet csobbanni
Marcipán szép, hogy meg se álltál!
Én is a te motorodat láthattam egy enduro ált mellette közel a keritéshez?
Kár h Nem álltál meg mert a Mociscsaj kereste a gépedet. Biztos szomorú volt.
ITT Nagyon jó idő volt. Szerdán legyen az mert akkor menek külföldre a géppel. Addig még vhogy rendbe is kell tennem. Na mindegy ez van
Voltam arra de nem álltam meg mentem tovább körbe motoroztam a Balcsit ma 310 km mentem tegnap 220-at
6-7 L között fogyaszt a masina pedig 160 km autó pálya volt oda vissza 160-200-as tempoval 6,8 - ra jött ki naon király

Bird Aug. 1 nekem OK !
Marci!

Voltál Vonyarcon? Bocsi ha mentél és én nem csak reggel 6ra értem haza és K.O.n voltam. Ezért nem mentem
Jajj holnap intézem a biztosítós dolgot a Kawára
Szorítsatok. Köcsög Őzek
Láttuk a motorodat
Mindenki csak a piát kedveli? Vagy van aki a pi.át? Ugye Killer? Jó mind a kettő.
Marcipán! Legközelebb majd Kiskunlacházán lesz verseny talán aug. 1.jén. Addíg össze kell dognunk a ZZR-emet, és a ZXR750RR-emet. Tibi szólt egyik este, hogy beindult a ZXRR és nagyon állat! Svájcban készült superbike gép és nagyon durva masina. Csak hát már nem mai csirke. De szerintem még ütni fog
A ZZR meg jó lesz utcára túrázni lötyögni . De azért a 12-es az igazi
Nem zavarsz, nyugodtan gyere, sok jó arc van versenyeken és legalább nagy részük még kawás is
Este majdnem sikerült nekem is!
Nem is el, inkább beáztam (nem nagy"B"vel)!
Tegnap én is eláztam, de nekem valamiért full tiszta maradt a bestiám!