Vonyarci strand a kiskapu lejössz a strandhoz átjössz a sineken, rögtön balra, majd rögtön jobbra és ott a bejárat, és ott leszünk délre megpróbálunk odaérni
Szöllő:
A Taki lurkója tuti hazai termés. Úgy üli a 12est mint az apukája.
Különben meg nem mondhatom el mit csinálok esténként. Ha megtudnád sajnos le kell vadásszalak.
Az meg mint tudjuk nem jó. Mondjuk lehet te legalább nem futnál el. Heh
Cadilacinak:Te gyerek há mit dógozó te éjcakánkínt tán kidobó vagyol,more ?Vagy Transporter ?Jade hüjje vok hát a vadásztársaságnak hajtasz fő. Takibá veled mi a pálya,gyerek hazudik má, apa-apa! Az én kis csajom má igen .
Ma valaki esetleg Fertőszentmiklósra nem indul? De ha nem akkor se baj. Majd a busák is nyernek egyszer.
Nincs mit Taki. Este mentél vissza? Mert ha igen ekkor láttalak a házunk előtt elgurulni, ( Itt vetted el a gázt). Ha meg nem akkor valaki elvette a gázt a ház előtt. Remélem nem áztál meg.
Na széles utat minden Zsiványnak.
Én amugy nem vagyok a híve annak hogy 125.250.400.600.1000 nekem az 1. motor 600 rr és bőven elbírok vele de mentem 1000rr r1 és hayabusával is és eysem akart elradadni edig nem 50 el mentem valük
na szóval megyek
Szöllő papi Gyere te is! Oké?
Taki? Nincs messze.Fürdünk egyet. Majd még írok
Bird veled meg mi van? Tegnap voltam Tibinél mikor mész megint versenyezni, ha nem zavarok akkor elmennék veled mocival
Mert az kell a 4 perces idődhöz.
Szöllő:
A Taki lurkója tuti hazai termés. Úgy üli a 12est mint az apukája.
Különben meg nem mondhatom el mit csinálok esténként. Ha megtudnád sajnos le kell vadásszalak.
Az meg mint tudjuk nem jó. Mondjuk lehet te legalább nem futnál el. Heh
Ma valaki esetleg Fertőszentmiklósra nem indul? De ha nem akkor se baj. Majd a busák is nyernek egyszer.
Nincs mit Taki. Este mentél vissza? Mert ha igen ekkor láttalak a házunk előtt elgurulni, ( Itt vetted el a gázt). Ha meg nem akkor valaki elvette a gázt a ház előtt. Remélem nem áztál meg.
Na széles utat minden Zsiványnak.