Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap hazafelé jól eláztam,ma motort kellett mosnom!Nem hiszem,hogy megyek,havernál bográcsozás lesz!
jujj, jó sokan leszünk majd beleváglak a vízbe
milyen álmos vagyok, még írni sem tudok

na szóval megyek
egyek
Marci Ha tuti jössz ma jelezd mert akkor megpróbálok én is menni.
Szöllő papi Gyere te is! Oké?
Taki? Nincs messze.Fürdünk egyet. Majd még írok
Vonyarci strand a kiskapu lejössz a strandhoz átjössz a sineken, rögtön balra, majd rögtön jobbra és ott a bejárat, és ott leszünk délre megpróbálunk odaérni
Hm. . lehet elmegyek jó időt mondanak holnapra és pontosan hól lesz a találka?
napozás, pizzázás, energiaitalozás, lazulás
összeröffenés, pancsolás
mi lesz ott Vonyarcon?

Bird veled meg mi van? Tegnap voltam Tibinél mikor mész megint versenyezni, ha nem zavarok akkor elmennék veled mocival
Blade vettél Kawát?
Mert az kell a 4 perces idődhöz.
szerintem délre ott leszünk ha jó idő lesz
Hányra mert én kb 4 percre lakom Vonyarctól
Holnap jöjjön Mindenki Vonyarcra!
amúgy meg visszacsúszhatnál az én időzónámba
Laci szerintem a Taki délután ment vissza az esőben, én úgy láttam
Hehe

Szöllő:
A Taki lurkója tuti hazai termés. Úgy üli a 12est mint az apukája.

Különben meg nem mondhatom el mit csinálok esténként. Ha megtudnád sajnos le kell vadásszalak.
Az meg mint tudjuk nem jó. Mondjuk lehet te legalább nem futnál el. Heh
Cadilacinak:Te gyerek há mit dógozó te éjcakánkínt tán kidobó vagyol,more ?Vagy Transporter ?Jade hüjje vok hát a vadásztársaságnak hajtasz fő. Takibá veled mi a pálya,gyerek hazudik má, apa-apa! Az én kis csajom má igen .
Hi fiatalos lendülettel túltáplált Pajtik!

Ma valaki esetleg Fertőszentmiklósra nem indul? De ha nem akkor se baj. Majd a busák is nyernek egyszer.

Nincs mit Taki. Este mentél vissza? Mert ha igen ekkor láttalak a házunk előtt elgurulni, ( Itt vetted el a gázt). Ha meg nem akkor valaki elvette a gázt a ház előtt. Remélem nem áztál meg.
Na széles utat minden Zsiványnak.
És igy milyen a masina? Hátul 46-os van?
Szasztok!Lacika,tényleg sokat melózik mostanában.Így még egy jó vadpörköltet sem tudunk enni! Viccet félretéve,köszi a ledeket!
Én amugy nem vagyok a híve annak hogy 125.250.400.600.1000 nekem az 1. motor 600 rr és bőven elbírok vele de mentem 1000rr r1 és hayabusával is és eysem akart elradadni edig nem 50 el mentem valük
mindenkinek a 1000RR repsol jön be nekem is
oszt majd egyszer egy 1000es repsolt az a nagy-nagy álmom, csak ahhoz még meg is kellene nől nöm