Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kawaszeki@freemail.hu
az ár megfelel, levélben utánvéttel küldöm.
Bocsi,hogy csak most tudtam válaszolni.Elküldtem az e-mailt!Szép napot!
Csavarokkal milyen szinten állsz eladás terén?
Idomokhoz,stb. kellene pár gyári csavar,alátét,stb.

Közelemben nincs bontó és időm meg nincs bontókat élöben körbejárni.
Ok!Írj egy email címet légyszíves,ahol megadnám a postacímem.
1000 Ft+postaköltségre gondoltam.
Sima levélnél megoldható az utánvét?Talán az lenne a legegyszerübb.
Ha nem akkor mondj egy számlaszámot és elutalom,ahogy neked jobb.
a " szerintem ilyesmi kellene" mondatod ellenőrizheted a kawasaki.com oldalon manuals menüben navigálva. nekem ezt hozta az oldal, ezt találtam a zx10r cuccok között. egy borítékban levélpostaiként feladhatom, az ára saját felajánlásod szerint műxik + posta klts.
nem akartam szétvágni más célokra, de erre tippeltem volna a legkevésbé hogy valaki keresne ilyet.
Szia!
Szerintem valami ilyesmi kellene.Mennyit kérnél érte?Postázni tudod?Szerintem ezt még borítékban is feladhatod.
Én 100 körül gondoltam, de meghallgatok egy ajánlatot .
cjani,

ára?
92072-1306

egy ilyet találtam a zx10r cuccok között.
a 9-es fórumon már válaszoltam csak te nem válaszoltál.
ÜDV Mindenkinek volna egy BÓDIS TITÁN félrendszerem nagyon szép állapotban tartozékaival Kawasaki ZX 10 R 2006-2007-es évjárathoz . 06 20 3244030
Sziasztok!
2004-es ZX-10R-hez keresnék akkumlátor lefogató gumit.Ha valakinek lenne kérem jelezze.
Sziasztok!Van egy METZELER SPORTEC M3 180/55 R17-ES GUMIM 2009-ES évjáratú.150/60-ast kértem és ezt küldték visszavenni meg basztak.Képet tudok küldeni ár megegyezés szerint.
Üdv tizesek van egy eladó Gipro Atre fokozat kijelzőm. A z enyém észhez tért és a másik felesleges lett. 15.000 plusz posta elérhetőség az adatlapomon ha valakit érdekel. Elméletileg minden 2004 es és utánihoz jó. Hogy mit tud itt nézheted meg-
http://www.agomotors.hu/downlo...
Hello!

Én így vettem ahogy jelenleg is van. Gyári idomokat nem tettem még egyszer sem vissza mert nem láttam értelmét.
ZX10
Képeket tudnál róla küldeni a gyári idomzattal? Meg akkor kp-ban mennyi az annyi?
Köszi Imádom is, de hát a pénz az nagyúr
Én úgy gondoltam hogy 400 ezer plusz a hitel.
csínos kis paripa és árban/extrában sem rossz. biztos lehecc benne hogy valaki kiköhhhenti azt árat érte. olyan motor árulsz amit keresnek is.
mit kell rá tolni kp ban a hitelre?
Sziasztok!
Egyszer már elkezdtem árulni de meggondoltam magam, és pár nap után le is vettem a hirdetést. Viszont most úgy alakult hogy kénytelen vagyok megválni a motoromtól
Ha esetleg valakit érdekelne ZX10R
Valakinek elfekvőben vázvédője 04-05-höz?
Lajos0710r,

Igen.. szinte az nap egy nem Lajos nevű ember megvette... Én nem tudtam, hogy a tied lesz, de hát aki elöbb fizet/rendeli..

Akkor majd tavasszal...
Időközben megoldottam, haver megrendelte nekem, tavasszal, majd viszem vissza neked, belepakolni a motorba
Köszi a hozzászólást! Csak ezt találtam hirtelen
link
De ha valaki tudna felrakni teszteket 04 v 06 ról, szívesen elolvasnám!
Kb. 2 éve volt egy 10-es modell történeti bemutató a SuperBike-ban, megkerestem most az újságot! SuperBike magazin 2012 Január. ZX 10 R Modelltörténelem! SZEREZD MEG AZ ÚJSÁGOT ÉS OLVASD EL EZT A CIKKET! A 06-os bemutatása így kezdődik: Ajjaj... A 2006-os változat mintha egy lépést tett volna előre, majd kettőt hátra!
Félreértés ne essék, én nem vitatkozni akarok évjáratok között, csak választ keresek! akinek az jön be jobban, üljön rá és ennyi, én hamarabb ültem 07-esen mint 04-esen, és letettem az esküt a 07-es melett , újabbakat meg 1általán nem próbáltam, úgyhogy azokról nem is mondok semmit, Márka vitákba is felesleges belemenni, nemhogy márkán és típuson belüli évjárat vitákba! úgy gondolom