vinko3!
Szia!
Telefonon kerestelek már többször is, de nem vetted fel! Érdeklődnél mennyi kilométeres motorból van bontva a hátsógátló, és mit kérsz érte?
Sziasztok!
Van egy eladó zöld hibátlan idomszettem 2004-05-ös ZX-10R-hez 150000 ft. kérés esetén más színben is elérhető. Valamint ugyanehhez a típushoz sok bontott alkatrész. 20-596-8172.
Üdv.
Fuchs Pro 4 10w40-es is nagyon jó olaj. Motul 300V-t inkább pályára javasoljuk. Ha esetleg érdekel téged Fuchs motorolaj, akkor adatlapon megtalálod az elérhetőségeinket.
Hali mindenkinek! 2007-es 10-esbe milyen olajat ajánlotok? ami már sokmindenkinek bevállt? mert most Motul 300V van belelocsolva, de nem igazán vagyok vele kibékülve,(váltó elég "nyers") viszont nemsoká cserés lesz, és gondolkodom a Fuchs-on. tud valaki jobbat? vagy belelocsolom azt aztán majd rájövök?
Ez az egyik legjobb zx-10! itt nincs betegség mint másik márkatársainál! Az elsö generációsnál volt egy pár feszszab cserés de azt gariban intéztük! Pl enyémnek semmi baja a mai napig. Csak ajánlani tudom!
köszi a tanácsot!de nem a nulláról kezdem a motorozást és kimondottan azért irtam le az évjáratot mert az esetleges gyerekbetegségekre gondoltam,mert gondolom ennek is van!
Hali! Nekem 2004-05- ös évjárathoz van, utána kellene járni lehet ahhoz is jó egy PP tuning szettem van. 20000 ha valakit érdekelne.Valamint sok alkatrész ehhez a típushoz.
20-596-8172
Szia!
Telefonon kerestelek már többször is, de nem vetted fel! Érdeklődnél mennyi kilométeres motorból van bontva a hátsógátló, és mit kérsz érte?