Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ez volt amit papír nélkül hirdettek 600-ért mint pályamotor?
Szerintem szezon végén drága.
Sziasztok!
Ezt a motort nem ismeri esetleg valaki?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-10_r_n
inja-7163189
Ahoj!

Valakinek egy fokozatkijelző? Gipro Atre, 04-05ös tizesre való
Hirdetéseimnél megtalálod a telefonszámom, vagy írni is tudsz emailt azokon keresztül. (Adatlap/eladó holmik....)
Engem érdekel! Valami elérhetőség?
Sziasztok!
04-05-ös tizedeshez lenne egy zöld színű új utángyártott üléspúpom eladó. Ilyen, mint ezen a képen: kép
motoron
12.000Ft-hoz mit szóltok? Akit érdekel írjon!
Üdv
De azt az alsógatyába rakod?
eddig volt a beszélgetés
Minden fék jó csak nem kell sokat használni.
Ha pedig sokat használod akkor az igazán jó is szar.
Legközelebb Libress-t rakok be.05-öt azzal is lehet menni
nem baszélgetés?
csak beszélgetés
Te inkább sms-t írogass,mint ide írkálsz,mert írok ám helyetted!
Intim ha így folytatja
azt tudom,csak azt nem,hogy neki milyen betét van benn
Dehogy én hál istennek, Joe tesztelte a kipufogója keménységét! :)
Te vagy a Vesrah-s,aki bukott? De komolyan nincs gond a gyári betéttel,17000 km-nél vettem ki belőle az eredetit,sokan el se akarták hinni,pedig nem túrázok vele,max a pályán
Hát a végén kiderül, hogy mégiscsak a gyári a jó, mivel a múlt pénteken az is bukott akinek EBC van, meg az is akinek VESRAH, Kawazoli meg a gyárival ott volt a szeren! Le ne cseréld Zoli a gyárit mert te is zakózol!
Ja, a 3 motoros közül a 2 szélső az nagyon ügyes és nagyon vagány, de a középső az nagyon béna lehet!
Cső Joe!
Béna? Ricsivel tartunk neked oktatást 14-én, de az sokba fog neked kerülni! De inkább 7-én Lacházán, hogy már Écsre ne bénán gyere!
Hát bazd meg, nagyon Csobánkadoroszlói lett a puffancs, de főleg a tartó!
Szia,én gyárit raktam másodszor is,nagyon jól bírja,és fog is,nem akartam kísérletezni,pedig ismerek egy EBC fant,de nem hallgattam rá
Most minek bántani egymást? Én csak kérdeztem elverte e volna a Ferit ha a sulya rendben van.
Feri különben is béna..meg lassú is..
Ott mondták el a 4.rajtom után hogy ugyan ne a zöldre induljak már el-és igy is 10.1 lett.
Következő alkalommal meglesheti mennyire keszek becsületes zöldreinduló:) esetleg szeptember 14.-én a rabocsringen még valaki adhatna egy kis rajtoktatást,ha előtte 9.-én az Ob-n Slovakiaringen és vagy 11.-én Brnoban össze nem hajtom megint a vasat nagy sietségemben.
A ferit meg akkor is elverem ha kiszerelem az első kereket...vagy nem de az biztos.
Feri amigy kész a kipuff nédda!
Ha meg mást nem-az utódaim elvernek seggbedugott ujjal

Veszekedés vége! És nem szabad senkit azzal bántani hogy nincs még kupája..mindenki szeretne egyszer.
Mondtam már hagyd a francba, majd megúnja!
Feri igazad volt, ekkora hü.....ét, de ha nem tisztázódott a nyalizás, az enyémet kiny.........od!
Oké beveszem a számításba. Köszi.