Rakoncátlan ez mindenhogyan. Amúgy nem tudom mert amíg gyári áttétellel mentem addig a lánc is gyári volt, amikor meg beleraktunk 2 szemet akkor meg -1, +2-vel mentem. 1385mm a tengelytáv gyárilag, az újé 1425mm.
Végül is a beletoldással rontani nem tudsz a helyzeten. Húzd hátra amennyire lehet.
Pár napja már kérdeztem tőletek hogy bele tegyünk e 1 láncszemet a 04-es tizesbe hogy hátrébb kerüljön a tengely mert hallottam hogy úgy nem olyan rakoncátlan, mert eredetileg amúgy is nagyon elől van?
Bocs, de ez nem az a motor... beszéltem a haverral.
Viszont itt van nálam az, aki összerakta a motort....
Mondot pár dolgot és szerintem ez a motor a Horváth Tomié volt
Hát elgondolkodom mert lehet hogy tényleg tavasszal kellene venni valamit végül is tényleg pang a piac.Mindenkinek köszönöm hogy foglalkoztatok a témával!
A Csonti-Car-os ZX-10R-t egy ember vette hitelre újonan, aztán ha jól emlékszem tavaly év végén elvitte/visszaadta a banknak. Onnan vették ők meg, kicsit kipofozták és most eladó!
Őszintén még én is vacilálok nem akarom elsietni nem vagyok márkafüggő 2004-töl nézegetek valami 1000-est!Végül is tetszik az összes ezért tapogatózom.Csak most van egy jó vételnek tűnő,csak csonti car-os.Élőben még nem láttam gondoltam utána kérdezek.de köszönöm a válaszod.Üdv
Végül is a beletoldással rontani nem tudsz a helyzeten. Húzd hátra amennyire lehet.
Bocs, de ez nem az a motor... beszéltem a haverral.
Viszont itt van nálam az, aki összerakta a motort....
Mondot pár dolgot és szerintem ez a motor a Horváth Tomié volt
A Csonti-Car-os ZX-10R-t egy ember vette hitelre újonan, aztán ha jól emlékszem tavaly év végén elvitte/visszaadta a banknak. Onnan vették ők meg, kicsit kipofozták és most eladó!
Azt nem tudom de ennyi pénzért kb. elég ha beindul és már jó vétel.
Nem, a 2006-2007-é is buta vóóót...
Amikor volt, mondjuk azt rá, hogy "szerettem", bár nem véletlenül BÁLNA a gúnyneve...
Bár ha jól emlékszem, akkor "típus hibája" volt, hogy meglazultak a szegecsek a kuplungkosár mögött (?!) és az tudott bajt csinálni...
Nekem is vót 1*