Háj! Mondjátok már meg PálfiBélának vmi elérhetőségét! Emilcím ,telószám ,szikratelegrács
Az enyém az adatlapomon van, oda jó volna ha elküldené Ő ,v aki tudja az elérhetőségét. Thx
Köszönöm az elismerést
Remélem lessz rá mód,hogy majd meséljek van sok ilyen történet ami itt történt a cégnél A legjobb az volt kb 1 hónapja a főnök lánya elvitte a merivát hétvégére romániába vitt a boltjába árút,mert a yaris-át félti a széltől is!Az apja lelkére kötötte,hogy ne menjen 1 métert sem a kocsijával!csak áljon be este,na ez be is állt neki a létrának az meg a kocsira,pont a hátsóajtó tetejének élére! festék le és eléggé behorpadt ez tényleg egy balfasz gondolhatod,hogy mit szólt a lánya amikor hazajött!mindenki lemenekült az irodából
Ez egy jó cég.mármint ami a humort illeti amúgy dög unalom lenne minndíg van valami hülye!a legjobb balfasz kolegánk már kilépett azt nem tudja senki überelni majd mesélek mert éjfélig irogathatnám a hülyeségeit!(egy kocsit teljesen lenullázott,megkapta az enyimét azt is tönkretette,lejárt jogsival mászkált,nem állt meg a rendőrnek,üldözték,stb mér ha rá gondolok elkap a röhögés
Nem találtam ki!
Ez a főnököm!,holnap lefényképezem a kocsiját mobillal!
Mondjuk az előzővel ment az árokban 100 métert és azzal volt az őzike is ,de az oszlop és a többi a meriváján látszik!
Teljesen igazad van egy gyökér!Én már csak röhögök rajta minnden nap csinál valamit hol a kulya ugrik az ölébe vezetés közben(mert sétáltatni visz kocsival )és 100 métert megy az árokban,hol egy szegény őzikét csap el(amit utána állatorvoshoz vitt a csomagtartóban!)múltkor felhív,hogy találkozzunk a városban,odaér a tükre leszkadva oldala végighuzva,és még megkérdezte,hogy ezzel mit lehet csinálni!alig bírtam ki röhögés nélkül kiderült,hogy egy kamiont akart leszorítani a 0-áson
Nah megyek én is az itthoni hőforráshoz.
Jaj még az asszonyért is kell menni
Jóéjszakát mindenkinek!