nem sok semmi sok volt a meló és egyedül voltam mert a kollégám elutazott és pörögtem mint majom fa....n a stanyicli szerintem itthon punnyadás bár Zrider koma hívott Tiszacsegére cross-ozni hát nem tudom
szerinted miért írtam és miért nem itt mondtam
átküldöm a hotmail-re is
te minden héten másik motort szeretnél
nem fagytál össze a motoron ebben az időben kuttttya hideg volt, meg még a hó is még jó, hogy nem törted össze magad
A Harley egy nem tudom pontosn milyen típus, lowrider kategóriában volt díjazott asszem a tavalyi építő bajnokságon. Tuningolt cucc. Egyik barátom árulja, Harley-val foglalkozik, adja-veszi. Voltam bent nála délután a Kawa hiteléről újra beszélni, és az rtlklubosok akkor hozták vissza forgatásról... én meg elkértem. Persze csak vicceltem, a srác viszont mondta, hogy persze, nyugodtan... éppen kezdett szállingózni a hó... Kell egy ilyen motor... pfffuuuuuu
jóvanna, csak cukkollak
mi bajod lehet tőle max összevered magad és hétfőn tele leszel kék-zöld foltokkal n
autóvezetéshez tök jó hogy motorozni mikor fogok, nem tudom
átküldöm a hotmail-re is
te minden héten másik motort szeretnél
nem fagytál össze a motoron ebben az időben kuttttya hideg volt, meg még a hó is még jó, hogy nem törted össze magad
jóóóó kis kesztyűűűű.... használd egészséggel
A Harley egy nem tudom pontosn milyen típus, lowrider kategóriában volt díjazott asszem a tavalyi építő bajnokságon. Tuningolt cucc. Egyik barátom árulja, Harley-val foglalkozik, adja-veszi. Voltam bent nála délután a Kawa hiteléről újra beszélni, és az rtlklubosok akkor hozták vissza forgatásról... én meg elkértem. Persze csak vicceltem, a srác viszont mondta, hogy persze, nyugodtan... éppen kezdett szállingózni a hó... Kell egy ilyen motor... pfffuuuuuu
motorosat jaja nagyon kényelmes, csak a telefon gombjait kicsit nehéz volt benne nyomkodni
milyen Harley es hogy bírtál rákeverdni
Motoros kesztyű? Nem volt kényelmetlen vezetni benne?
Én pedig ma mentem egy Harley-val... pffujujjjujjjuuujjjjjj....
küttem neked mailt
vettem új kesztyűűűűűut
abban vezettem haza
20/442-50-63