Sziasztok! Haverom elcsúszott a Z750-esével (03-05 közti modell), és kilukadt a bal oldalon a kuplungdeklije...hol tudna olcsón venni hozzá? Gyári új 40 eHUF, állítólag!
Semmi különös, nyomom az ipart én is. Meg a teniszt! Bár még gyatrán, de alakul...
Sajnos velem nem történik mostanság olyen sikerélmény, mint Veled meg Figuval!
a 100 meg autoval sem sikerult , de azert csak nem billentenek a rend orei feneken
neztem a videot es azon gondolkodtam, h vajon hany autot vaghatott gallyra a bacsi, amig ezt megtanulta
De éreztem, de nem mertem megkérdezni !
Az a kanyargós rész nagyon jó, ráadásul Batta után matrica nélkül lehet menni ,
de csak 100-al , motorral 100 , egy ilyen úton
néztem a linket nagyon komoly
itt bent nincsen, otthon meg alig vagyok mostanaban
de becsszo, ha legkozelebb beuzemelem, akkor felveszlek es csacsogunk tegnap gondoltam Rad nagyon, nem erezted M6-on jottunk el Szazhalombatta mellett egeszen jo kis autopalya lett, szepen lehet hasitani rajta es a Pest feloli vege egeszen kanyargos is
A csináld magad mozgalom után megindítjuk a szereld magad mozgalmat Ha valakinek esetleg más típusé kell vagy az ezredeseké az szóljon így estefelé át tudom tolni
Fú a srácoknak már most is életem végéig tudnék mesélni ,
csak a feleségem nem örülne a felének sem ,
és nem azért amire gondolsz ,
hanem mert a fiam feljogosítva érezné magát minden kipróbálására ,
na ennek én se örülnék
FIGU
Úgy szép az éet ha zajlik Legalább lesz mit mesélni a kölyköknek egyszer....A kedvenc kocsmánk a Tuskó mellett volt. A hülye pizzériás csaj csak harmadszorra értette meg, hogy a hozzanak egy pizzát a POKOLBA az nem telefonbetyárkodás csak hülye piások fiatalok akarnak a kocsmába rendelni kaját, mert még ropi se volt
Nekem Total Commanderrel sikerált...
Ha mégsem menne átdobom mégeccer...