Joreggelt
Orsi tobb reszletben nyomta az iccakat kicsit aludt, aztan megprobalta az eurosport szerinti musorrendben 3kor megnezni a GP-t, aztan 4kor is, aztan belealudt, aztan a GP-t nagyreszt mar latta
most probalom magamat egy kis reggelivel helyrerazni
Jovo hetvegen tartom az idei evadzaro bulinkat(persze ez nem azt jelenti, hogy decemberben nem motorozunk!)
Ha valaki netan erre jarna akkor szivesen latom a hetvegere.
Szalas ingyeee a Bucsini Bujdoso Szekely panzioban. http://images.google.hu/imgres...
szia knapet! bocs az OFF-ért, csak olvastam a hsz-edet és jóideje keresek ilyen izomlazító cuccot, ami nem krémformában van (hogy is kenhetném be az egész hátamat ), hanem fürdővízbe lehet tenni... megkérdezhetem, hogy mit használsz?
Nem csodafürdő, nyugtató, illóolaj van benne és izomlazító adalék. Belemerültem amennyire lehetett. El is aludtam... egy kicsit. Volt egy olyan gyakorlat, hogy a végére frankón hányt a társaság fele. Leválási gyakorlat. Fejeléssel kombinálva... faszányosság de kikészítő...
Orsi tobb reszletben nyomta az iccakat kicsit aludt, aztan megprobalta az eurosport szerinti musorrendben 3kor megnezni a GP-t, aztan 4kor is, aztan belealudt, aztan a GP-t nagyreszt mar latta
most probalom magamat egy kis reggelivel helyrerazni