Jajaa... azért egy 20 milliós sportkocsival akkor sem tudom majd tartani a lépést, de egy majdnem 30 éves autótól ami gyakorlatilag egy háztömb légellenállásával hatol, abszolút nem rossz. Sokaknak leesett az álla az időm láttán...
Most viszont lépek mert gáz van, nekem meg dolgom... Jót ne halljak!
Nem voltam kint sokáig, el kellett jönnöm. 3 időfutamot mentem, a legjobb 13.9 volt. Ezzel a kategóriában a 8-as döntőbe kerültem volna. 7-dik helyen. Az első szétlövésben kiestem volna, Z06 Corvette ellen kellett volna mennem, a srác autója kéziváltós, könnyebb vele rajtolni, ráadásul az a taliga közepes 12-es időt tud. Az autó kb 80 %-on működött, ráadásul ezzel a váltóval a rajtot is gyakorolni kellene. Jó sokat. 0.8 másodperc volt a legjobb reakcióidőm, ez a kategóriában kb a nagyon sokadik legrosszabb... Ezt is gyakorolni kell.
Hi,
Én is most végeztem a letöltésekkel!
Bivaly köszönet a dokumentálásért nagyon jók!
Remélem nem látszik azért egyértelműen, hogy alkoholt csak én fogyasztottam (nagyobb mennyiségben... )
Most viszont lépek mert gáz van, nekem meg dolgom... Jót ne halljak!
Mi van a szekérrel komám?
Kicsit gyakorolni kell, és elkened a szájukat.
http://unitedmotors.hu/e107_pl...
htt
p://www.youtube.com/watch?v...
A Capella honlapjára tuti felférne
De most komolyan, mi volt ebben a videóban olyan rohadtul hihetetlen módon túlspilázva? Más hogyan mossa meg az uborkát?
Én is most végeztem a letöltésekkel!
Bivaly köszönet a dokumentálásért nagyon jók!
Remélem nem látszik azért egyértelműen, hogy alkoholt csak én fogyasztottam (nagyobb mennyiségben... )
Az uborkamosásban én speciel nem láttam semmi hűű de extrát. Ráadásul a végén hosszában kettévágta egy konyhakéssel, majd feldarabolta...