Van egy internetes mixer verseny, ahova fel lehet tölteni saját videókat! Csucsu is indul, most második helyen van és a fődíj 1000 euro!
Kérlek, ha nem probléma és van egy percetek, akkor regisztráljatok és egyből a regisztráció után nyomjatok egy szavazatot Csucsura (Urbán Roland), lépjetek ki és már vége is! Nagyon egyszerű!
Regisztráció és szavazás menete:
- főoldal jobb széle alul: sign up
- mindegy, hogy mit írtok be, csak az e-mail cím stimmeljen, jobb oldalon a kis kockát ki kell pipálni
- utána kattintsatok a videos-ra, majd Urbán Roland-ra, majd a RATE-re
a helyszinen beleneztem, mert nagyon rohogtek a tobbiek, de mar akkor is sejtettem, hogy nem lesz egyszeru na mindegy, vegulis nem szegyen, hogy tudok uborkat mosni
Hát ez nagyon ott van. Ez az erotikus uborka mosás különösen izgató. Ahogy megfogtad, na az rendben van. Bár Bivaly mester ezt szakmailag biztosan kielemzi.
Ha megvan a legjobb 16 ott már rajtam mmúlik h nyerek e.
Szeretnék kérni egy kis segítséget!
Van egy internetes mixer verseny, ahova fel lehet tölteni saját videókat! Csucsu is indul, most második helyen van és a fődíj 1000 euro!
Kérlek, ha nem probléma és van egy percetek, akkor regisztráljatok és egyből a regisztráció után nyomjatok egy szavazatot Csucsura (Urbán Roland), lépjetek ki és már vége is! Nagyon egyszerű!
Regisztráció és szavazás menete:
- főoldal jobb széle alul: sign up
- mindegy, hogy mit írtok be, csak az e-mail cím stimmeljen, jobb oldalon a kis kockát ki kell pipálni
- utána kattintsatok a videos-ra, majd Urbán Roland-ra, majd a RATE-re
A játék linkje:
http://flairplanet.hu/thegame/
Mindenkinek aki szeret(i)
Lássuk lássuk....:)
Na meg hol van az a Borso uborkashow-hoz képest
majd mindenki magaban, otthon, egyedul megteszi
csak tudnam, hogy a sotetben keszult videot, amin olyan fejem, mint egy vizihullanak, miert tetted fel
Hát sajnálom a dolgot.
Az Ubis rész az elviselne egy 18-as karikát.
http://moto-anatomy.com/rolunk...
Csucsu produkciója már igen sötétben készült, csak jó szeműeknek!