Hát néha én is eltaktikázok ezzel, de ahogy írtam általában megvár minden...
Bár mostanában néha bejön az, ha valamilyen problémát nagy ívben lesz..ok, akkor az egy két héten belül magától megoldódik.
Start elvileg szombaton, s kedden jövünk. Majd csinálok képeket !
Szerintem olyan lesz, mint anno a Delta elején: a hóviharba toljuk a motort a hegyen...
Már akinek eltelt! Nekem ez ilyenkor nem telik el, hanem csúszik annyival, amennyivel később érek be, mert senki nem csinálja helyettem meg a 'leckét'... De hát ilyen a rugalmas munkaidő!
Az indulás előreláthatólag egy napot csúszik, mivel a napokban jön az eső és lehűlés.
Az most épp ott van, ahova mennénk s ezért mondják a hétvégére a lehülést itthon.
Hali!
Jó lehetett a verseny Petya ,
cimbim mesélte hogy kurva sokan voltak , és 5 óra alatt csak 3 szor tudott menni ,
ráadásul közben végig sorba állt
néztem a bulis képeket is jók lettek
Bár mostanában néha bejön az, ha valamilyen problémát nagy ívben lesz..ok, akkor az egy két héten belül magától megoldódik.
Start elvileg szombaton, s kedden jövünk. Majd csinálok képeket !
Szerintem olyan lesz, mint anno a Delta elején: a hóviharba toljuk a motort a hegyen...
Az indulás előreláthatólag egy napot csúszik, mivel a napokban jön az eső és lehűlés.
Az most épp ott van, ahova mennénk s ezért mondják a hétvégére a lehülést itthon.
Tényleg, mikor is indultok?
mikor indultok a motoros jeti-tunrera
Örömmel olvasom, hogy csak én vagyok, akinek ez a reggel ilyen csőd.
Nem ébresztett az órám... , majd kocsival jöttem be a városba...
ma amugyis nagyon jo kedvem van hajnalok hajnalan mosolygva ebredtem, minden naon szep es jo
PEDIG! zsenialis volt a masodik felido bamulatosan nagyon fordulatos volt
Mi van má mindenki alszik
bakker
Jó lehetett a verseny Petya ,
cimbim mesélte hogy kurva sokan voltak , és 5 óra alatt csak 3 szor tudott menni ,
ráadásul közben végig sorba állt
néztem a bulis képeket is jók lettek