Nem volt rossz, bár jobbra számítottam. Fura és számomra teljesen egészében ismeretlen volt a társaság. Kaja pia remek volt. Az ezt megelőző két éjszakai munka és a szombati gyorsulási versenyzés okán hulla fáradt voltam estére. Két vilmos és egy alapos zabálás után kb 11kor ráborultam az asztalra. Felhaladtam a szobánkba. Reggel kb 10ig aludtam. Aztán reggeliztünk ilyesmi és csavarogtunk egyet a környéken. Nagyon faja kis hely.
Találtunk egy eladó házikót. Nincs még teljesen kész, de beköltözhető... hmmm
ezt a képet 5 db telefonos képből ollóztam össze, hogy egy kicsit érzékeltessem a kilátást...
ahol a farokidom kiszelesedik, nezz be a motor ala. vagyis az idom aljan keress ket, egymashoz kozeli nyilast. a ketto kozul a kormanyhoz kozelebb esobe kell bedugni a kulcsot. zseblampa hasznalata ajanlott
A Zöldalmasziruppal amit otthagytam neked nagyon zsír piákat lehet keverni.
Vegyél lime.ot, mentát, és csiálj zöldalmás mojitot.-t. Azon tutira beszarsz.
2 gerezd lime, 1 ág menta, egy kevés cukor, kb 2-3 cl zöldama(azt úgyis látod mennyi kell), rum, és mindezt fel savas vízzzel.
Szia!
Ezt Bagster-ek gyárják franciahonban. Egyébként a Tied is ki lehet oldani szintén kulccsal a motor bal oldalán, a hátsó lábtartó végével függőlegesen egyvonalban a farokidom alján van egy luk...
Erről jut eszembe!
Ismét szeretném köszönetem kifejezni a résztvevők közül azoknak, akik saját maguk is hozzájárultak a fogásokhoz és azok elkészítéséhez! Borsó , Tibi
en is lattam meg a helyszinen, de talan nem lesz olyan gonosz es az igazan "illetlen" reszeket nem hagyja benne vagy mittomen ugyis mindig rajtam viccelodnek a pasik
Hol lehet ilyen túra ülést venni? Tudom, hogy gáz, de még mindig nem tudtam levenni a hátsó ülést. Az eddigi motorjaimon oldalt kulccsal lehetett oldani.
Találtunk egy eladó házikót. Nincs még teljesen kész, de beköltözhető... hmmm
ezt a képet 5 db telefonos képből ollóztam össze, hogy egy kicsit érzékeltessem a kilátást...