Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok!Mitől rezeghet az egész motor kb. 70 kmh-tól? rendesen zavar!és ez nem az a kuplungkaros "tipushibás" probléma! kormányban,lábtartóban érezni! és cask 6800 km van benne szal parázok rendesen...megköszönném ha vki segiteni tudna!
Sziasztok!

Szeretnék tőletek pár dolgot kérdezni!

Idén tavasszal tervezem egy z750 vásárlását!

Leirnátok hogy a tiétek mennyit fogyaszt?
Milyen kiegészitő alkatrészek vannak hozzá?
Van olyan köztetek akinek van rajt turadoboz? ha igen küldene rola képet?

Remélem válaszoltok!

Moha Székesfehérvárról
e-mail: corser@freemail.hu
igen, azt mondta a srác
regadóval együtt?
Halihó
Ma voltam Kawa szalonba, megtudták az új z750 árát 1.910.000ft lett.
Sajnos még nem kelt el az enyém, lehet az újra fogok beruházni
Háhó Család! El vagytok veszve, hiányzik a családi melodrámátok

Scytam ha felraktad a tartót tehetnél fel fotót, kíváncsi vagyok rá. Én is gondolkodom a 750 S-re tenni, bár tudom a kapaszkodó miatt kicsit más lesz, de a gyári tartó borzasztóan néz ki.
Szép idő van, végre lehet melóba is járni mocival
Nagyszerű! Egyszer meg is nézem személyesen (...), én is a III-ker-ben lakom
Kösz, a Shox bevált! Bementem, és elhoztam!
Szia!
Nézd meg a Shox-ban a Givit. Z1000-hez én szinte csak a Givinél találtam normális konzolt.
Doboz már nem feltétlen Givi, ha lényeges az ár ...
Sziasztok!
Érdeklődnék nem e tud valaki Z-1000-hez rendszert vagy kipufogóvéget,segítségeteket megköszönném
Sajnos olyan összetett dolog,hogy nem tudom leírni.
Vajon hol érdemes még doboz tartó konzolt néznem, mert a Csiki-Begében 1 hónap szállítási idővel tudják csak ígérni.
Itt a jó idő, amit ki kéne használni, és minél többet túrázni, ehhez (2 személlyel) elengedhetetlen egy doboz.
aha, jól hangzik, de eléggé messze vagy tőlem
kb 400km oda-vissza
mit kell csinálni vele hogy keményebb legyen?
14000ft és nálam.Telcsin egyeztetünk ídőpontot.fektigumi.hu
hát jól hangzik de erről írhatnál részleteket :)
pl. hol, mikor, mennyiért :)
Megcsinálom ha akarod!
Üdv!
Csak egy kérdésem lenne most.....
Z750-emen szeretném kicsit keményebbé tenni az első telókat.
Tudtok rá valami megoldást?
(ja a "Z" betűs harris markolat király,bevált, ajánlom mindenkinek! )
Szia,

nekem Goodridge fém fékcső van fent, ebay-en vettem. Magam raktam fel, jól működik. Hasidom kérdésében tanácstalan vagyok, én valószínűleg festetlent fogok venni (szintén ebay), aztán majd valakivel lefestetem. Gumi tekintetében Sportec M-1 -et használok, ami szerintem egész jó. De ha lezabálja akkor valószínűleg M-3 lesz rajta.

--
frts
Sziasztok!

Én a Z1000-resemre szeretnék fém fékcsöveket és hasidomot tavasszal, nyáron meg egy gumit. Kérdésem az volna, hogy fém fékcsövekből milyet érdemes rá venni és hol lehet? A hasidomot lehet színrefújtan rendelni és h aigen honnan? Ill a gumiknál még annyi, hogy tapasztalatotok szerint, melyik gumma megy a leginkább a fütóművéhez?

Köszi, Coro.
A blokk tényleg az (állítólag), kicsit növeltek a furaton, meg vezérmű tengelyt is cseréltek. Így nyomatékosabb lent. Jól megy na

Kedves FRTS.
Köszönöm a jó tnácsokat.Igazibol várom már a teszt napokat.Ott minden ki fog derülni.
A gsxr már én is azért tettem le mert kiöregedtem a kategoriábol.VALAHOGY A 250 FELETT nem igazán történik semmi.És 10-20 percel érek oda hamarabb.ÉS?
Szoval váltani keel! De 950 cm3 alá semmi féle képpen nem akarok menni.
Arrol tudsz nikem v.mit irni mi a helyzet a blokkal?Tényleg zxr9r?
Szia pep,

én a K1-es GSX-R 600-at cseréltem Z1000-re (az volt az első nagymotorom). Nem bántam meg. Azon állandóan nyélgázon közlekedtem, ezen azért nem.
Dióhéjban:
Szélvédelem közel nulla, de minek? Ez nem autópályás 200+ km/h-s száguldozásra van kitalálva. Állítólag ha teszel rá egy magasabb plexit akkor az megoldja valamilyen szinten ezt a problémát. De elvész az a "vaddisznó" kinézete. Kényelmesebb mint a régi, de azért túramotornak nem mondanám. Fogyasztásom erősen tempótól függ, ha nagyon tekerem akkor 9 körül is tud habzsolni (vagy valamivel felette). Mondjuk engem személy szerint a fogyasztás hagy pont hidegen. Ha már úgyis élvezeti cikk... Kanyarogni nagyon jól lehet vele, de a futóműve nem egy szupersporté. Nyomaték az van benne rendesen.

Az enyém kapott fém fékcsövet (jobb is a nyomáspont), most kap majd szinter betéteket. Sportlégszűrő, nyitott dob, a hangja állat... Ja és nem is jön veled szembe minden másodpercben egy másik
Sziasztok. Mostanában szeretnék venni z1000-et.Kellene info erröl a gépröl .PL:mennyit fogyaszt?mien a légellenálása?mien a szélvédetsége?Men motorozn vele?nehéz?azt olvastam,hogy a zxr9r nek van benne a blokja.
Nekem soha nem volt ien stilusu mocim,mindig gsxr-rel jártamm.Most van itt az idő váltani.
Sportos mocit szeretnék de KÉNYELMEST.
Elöre is köszönöm a segitséget mindenkinek.
szép idöt száraz utat.
"NYÉLGÁZ"
Szia Solt!

Elvileg jó lehet a közös gurulás, nekem lesz közben melóm, de a pontos részleteket még nem tudom. Családdal is lesz bőven elfoglaltságom, de néhány óra biztos megszervezhető, hosszabbat pedig az időjárás sem enged egyelőre, bár a 10 fok fölötti idő már jó. Majd egyeztetünk, de lehetne példul valahol félúton talizni (Orosháza), majd onnan Csongrád-Félegyháza-Kecskemét-Szarvas és ott megintcsak kettéválhatunk és haza ha sietős, ha nem akkor variálunk például ez egy lehetőség köbö másfél -2 órás kisebb túra. Ezt akár fel is vethetjük itt, ha van valakinek kedve csatlakozni hozzánk . De megvan az emilünk, majd keressük egymást.
Megrendeltem a Micron dobot, elvileg jövő héten itt lesz (és végre vége a sok gondolkodásnak-tökölődésnek e témában...)
sziasztok!
végre újra itt!

Először is szeretnék Borsókának és a többi idelátogató hölgynek Boldog Nőnapot kivánni!

a kiállításhoz hozzászólva, nekem elég vegyesek az érzéseim, szépek az új gépek, de én inkább maradok a réginél!
Jürgen!
mit szólnál ha a jövő heti hosszú 7végén megejtenénk azt a közös motorozást? feltéve ha nem kell megint dolgoznom