Ma nem hagytam magam, és motorral jöttem melózni.
Bár most nincs olyan jó idő, mint tegnap, de úgy beöltöztem a hajnali hideg ellen, hogy szinte melegem volt végig. De megérte!
A család pénteken egész napos kiállítás nézést tervez, vagy gurulni is szeretnétek?
olyat még nem ettem. mi úgy csináljuk, hogy a amikor rakjuk a formába, akkor belerakunk egy kanál nutellát, és ennyi. csak nem szabad az aljábba tenni, mert akkor kővé sül benne a csoki...
IGEN! én is szabit veszek ki arra a péntekre, meg amúgyis jó lenne már összefutni Veletek! ahogy látom a szűk családon kivűl is jelezték már néhányan hogy jönnének!
milyen sütit kapunk majd?
Neophyte! én szóltam, és mutattam is hogy nekem is át van alakítva a hátulja, legközelebb nyugodtan furd fel szerintem, nekem minden motoromon fel volt fúrva, és még a műszakin se kötöttek bele... amúgy szerintem írj a békés megyei sms rovatába, hátha megkerül!
poweradi! tegnap megnéztem, 150-nél 7ezer fölött forog egy picivel, gyári áttétellel! majd megfagytam, de megérte
szia Kis Családom!
Anya, utólag is Boldog Valentin napot !
lol télleg...Ma beszéltem egy ismerőssel, aki kintről szokott mocikat hozni, ha lesz jó áron még akár Z1000-is lehet belőle...Multkor Hornet900 ment el kb 1 millába, az azér nemrossz sztem!
a zarojelben levo szot egyaltalan nem ertem
ehhez a temahoz teljesen hulye vagyok, sajnos. azt se nagyon ertem, miert nem esik le a repulo, de hat vegulis mindegy. szoke voltam gyerekkoromban
ha egyszer talalkozunk, kiprobalhatod. bar lehet, hogy nem olyan nagy a kulonbseg
szedd ossze magad!
idojaras
Nincsenek sajnos, en egy S-s eladasan hezitalok, mondtak is egy euroTax arat az egyik helyen, deinkabb valami Z szereto embernek adnam.
Remelem sikerul osszehoznod!
pacman
Ha jo ido lesz, felolem motorozhatunk is!
Bár most nincs olyan jó idő, mint tegnap, de úgy beöltöztem a hajnali hideg ellen, hogy szinte melegem volt végig. De megérte!
A család pénteken egész napos kiállítás nézést tervez, vagy gurulni is szeretnétek?
Csokigolyosat tudok meg csinalni ...
süti? sütifüggő vagyok, úgyhogy ez egy lényeges kérdés!
csak lustra dog vagyok
most látom csak! gratulálok az első ékezetes szavadhoz... Pöstre
milyen sütit kapunk majd?
Marmint a kiallitasra! Kivegyek egy nap szabit a kilallitasra?
Nagyon szepen koszonom!
A viragot is!!!
Neophyte! én szóltam, és mutattam is hogy nekem is át van alakítva a hátulja, legközelebb nyugodtan furd fel szerintem, nekem minden motoromon fel volt fúrva, és még a műszakin se kötöttek bele... amúgy szerintem írj a békés megyei sms rovatába, hátha megkerül!
poweradi! tegnap megnéztem, 150-nél 7ezer fölött forog egy picivel, gyári áttétellel! majd megfagytam, de megérte
szia Kis Családom!
Anya, utólag is Boldog Valentin napot !
itt is van egy rakat mindig
nézd egy fekete z link olcsón
Énsem poénból cseréltem le a simson-on a gyári "magyar bicikli" kormányt, egy MZ-jére.
ehhez a temahoz teljesen hulye vagyok, sajnos. azt se nagyon ertem, miert nem esik le a repulo, de hat vegulis mindegy. szoke voltam gyerekkoromban
ha egyszer talalkozunk, kiprobalhatod. bar lehet, hogy nem olyan nagy a kulonbseg