Ahoj!
Pesten voltam a 7végén, tegnap este meg ki kellett pihennem a 7végét...
mostmár nekem is biztos a pénteki kiállitás, úgyhogy akkor talunk! addig valószinűleg csak esténként leszek, el vagyunk havazva melóval
Eddig 2 és fél év alatt ott találkoztam mindössze egyetlen Muzzy rendszerrel szerelt Z1000-el, pont az újabb fekete felnivel és a polirozott acél dobbal, ezért gondoltam, hogy Te lehetsz. Igaz mindannyiszor gyalog vagy kocsival voltam ott .
Van egy-két ismerősöm, aki állandóan ott tölti az estéit, ritkán én is kimegyek (megállok...), ha ismerősöket látok, de annyira nem az én világom...
Mégegyszer köszi az infot, módosítás után "közzéteszem" a tapasztalataim a lezárásról.
2006-ban vettem év elején. Nem hiszem, hogy a nyugatinál találkoztunk volna, nem nagyon járok oda... Az előző tulaj vidéki volt, szerintem ő sem nagyon volt ott , de ezt nem tudhatom.
Én csak a légszűrő háznál zártam le (úgyis ott megy be a levegő), így nem kellett semmit megbontani. Szerintem untig elég , nem akartam annyira megbontani a mocit.
Mikor és hol vetted? Ha nem indiszkrét a kérdés : Ismerős a fotó, Nyugatinál nem találkozhattunk? Vagy a korábbi tulaj volt az...
Mostanra volt időm végigolvasni a fórumon teljes egészében a történetet. Az elmondásuk szerint le kellene zárni egyszer a légszűrő oldalon, a szelepfedél két bemenetét illetve az 1. és 4. injektort is, ha a teljességre törekszünk. Bár a szűrő felőli lezárás is elvileg elégségesnek tűnik.
lassan kiállítás