Én meg meló után már nem szoktam netezni, örülök otthon a családnak, nem töltök többet gép előtt mint muszáj, mert összeakad a szemem
nagyon el van tűnve a "szülői had"
erre pályázok én is most mint amit írtál
sajnso nem jött össze Solttal találkoztam , de sajnos orsival nem
na most megyek be előadásra 5ig bent leszek az egyetemen 6ra meg megyek LOKI meccsre 8ra meg tekézni ugyhogy majd csak 10 után leszek ma
Nyílván árfüggő a dolog, de ha van egy kis marketingérzéke a cégnek, akkor bevezető áron hozza, a jelenlegi ár körül. A használt viszont kicsit még olcsóbb lesz az megjelenése miatt, szóval, ha arra pályázol, akkor picit lehet várni kellene a megjelenés után még pár hónapot és még lejjebb fog menni
Kár, hogy nem jött össze a családi találkozótok , íg sütit sem kaptatok...
Hali Jürgen
sztem jó volt a kiálltás
nekem nagyon bejöttek az új Z-k, sokkal jobban néztek ki mint képen , mondjuk az 1000es jobban tetszett főleg a narancs színe miatt
érdeklődtem ott az árával kapcsolatban, meg hogy kb mikor érkeznek meg, de semmi biztatót nem mondtak , állítólag még ők se tudják
viszont érdeklődtem több szalonban is már még a 2006os modell iránt és ott meg teljesen elkeserítettek, állítólag már azt nem lehet kapni
most várok még egy darabig hátha megtudnak vmit az idei modellről és akkor eldöntöm mi lesz, de lehet hogy egy 2005-06" os használt lesz
Janika!
Meséljetek már az öregeddel, milyen volt a gép, hogy tetszett a 750-s,1000-s? . Van már támpontod melyik évjáratot választod?
Szép hetet (tavaszias időt) mindenkinek! Ha ilyen szép lesz az idő valamelyik héten elugrok Solt kollégához, lehetne órát másfelet meló után tekerni, neo-nak is szólhatnánk, vagy akinek van kedve
Kedves Tibi:
elmondanád nekünk, hogy milyen ÚJ gumát (használtat már tapasztaltam nem szabad venni...) szabad/érdemes vennünk amire a motor is való sporttúra üzemmódra (7-8ezer km élettartam, átlagos túra használat és 1-2 pálynap mellett)? És ezek köbö mibe fájnak? köszi
Peetsp:
hát én árat még nem láttam, de attól félek amit írtál is, hogy ocsmány lesz a hosszabb szárral... azért kicsit kutakodok majd, nátha találok valamit
Olyan külömbség van közte mint egy kínai motor, meg egy japcsi motor között.De leírom neked:Súly a giroszkópikus erő miatt amiért a kanyarba úgy kell berángatni a gépet,bár ha lassan mész ez nem számít.Aztán a szerkezete miatt semilyen visszajelzést nem ad illetve olyan takony érzésed van.A harmadik,de nem utolsó dolog:nem társad a bajban ami azt takarja,hogy akármilyen béna vagy a gumi kevesebbet tud mint te.Ez pedig nagyon gáz.Nincs számodra tartalék.Ha mész mint állat azt is bírja, de sajátmagadhoz képest mindig kevesebb lesz.Nekem az a gumi jó ami többet tud jóval mint én és számíthatok a bajban rá.Nem számít ha kopik csak egy besokalós kanyarba beletodjak fékezni vagy ráborítani olyat amilyet életembe nem is bondoltam volna.
Gratulálok az olcsó termékekhez!Nálam a felnicsík 2500ft volt a kiállítás alatt a conti gumi meg szar de olcsó.Egyébként ennyi az ára egy két helyen stabilan.
Nah, én is voltam a kiállításon és megint felültem a Z-k re mert kedden nem volt elég :)
Vettem pár cuccot "óccón" pölö: tutkó felnicsíkot 3ért, harris Z betűs szilikon markolatot 3900 ért, meg egy ContiRoad Attack hátsó gumit 31.000 ért. szerintem mind megérte :)
mert ezeken 25% kedvezmény volt, de azért volt pár aranyos stand ahol a kedvezmény helyett még drágábban adták a cuccot mint amúgy.
Korábban nem vettem meg még Danger Bikes -tól a kormánytelót (92.900Ft )mert azt mondták hogy ott 10% al olcsóbb lesz, fönt odamentem hogy kérek egyet erre azt mondja nekem a csávó: 103.000Ft
Mondtam neki hogy köszi és továbbálltam :)
Igen jogos amit mondasz ua. van nálam is, de már hozzászoktam (miután megnéztem mennyibe fájna egy tükör hosszabbító, meg hogy néz ki... 40k:-( ) és kidolgoztam egy technikát amivel mentesíteni lehet a tükör használat alól magadat: Mindig legyél te a leggyorsabb és akkor nem kell használni...:-)))))
Ami viszont engem érdekelne az a visszapillantó tükör "S" típusra, mert nemtudom a márkatársak hogy vannak vele, de én a tükörnek max a 20%-át tudom használni, azt is úgy, hogy elhajlok, hogy lássak valamit. Nagyon zavar, mert megszoktam a korábbi mocimon, hogy rendesen tudom használni. Vajon lehet valahol a gyári hellyel kompatibilesen hosszabb szárral rendelkezőt kapni?
A dobot illetően: www.martindob.hu, DE:
bár látom Zsolth rendelt magának, de mindenki akit infózok óva int attól, hogy nem speckó a motorra gyártott dobot vegyek. A hazaiak közül a martin tűnik a legjobb választásnak, de itt is egyformák a dobok, csak a felfogatásban különböznek. A nekem adott ajánlat alapján az ára 70e Ft kivehető hangtompítóval, összekötőcsővel, ehhez képest (infók a motorkiállításról:)
micron: (kivehető hangtompító nélkül) jövő héttől 1 hónapon át az üllői úti naked motorsnál 85e Ft - 15% kedvezmény, majd egyforma a 2 ár így...
shark: (kivehető hangtompítós) 79 eFt - 5 % jövő héttől (www.biker-world.hu)
hurric: (kivehető hangtompítós) 71 e Ft - 5 % jövő héttől (www.biker-world.hu)
Utóbbi 3 variáció eu normás legális dob, a martin nem, de hangtompítóval le lehet vizsgáztatni.
Ennyi egyelőre (én még nem döntöttem, mert a gyári dobnál szebbet még nem láttam, és nem tudom megér-e ennyit a hang, hogy kevésbé szép kerüljön fel..., de ha igen akkor valszeg micron, sztem ár-értékben és presztízsben a legjobb)
Ha jól olvastam Martin dobot szeretnél...
Zegerszegen van a Martin aki készíti, szerintem Őt hívd fel, nekem ma küldte el az enyémet.
Telefonszáma:30/22-777-06
Szia!
Sajnos még nem jutottam hozzá, nyakig vagyok melóval. Mindamellett a kipufogóm darabokban, s az akksim is megadta magát...
Most is még melóban vagyok, s irigykedve olvasom a terveket a kiállításra kilátogatásról...
Remélem azért vasárnap én is kijutok.
Feltétlen jelentkezek ha végre eljutok a "megvalósításhoz" !
Ma jött meg a kawa klubkártyám, tegnap voltam a kiállításon, így nem tudtam a kedvezményt igénybe venni... viszont az ígért pólón kívül még sapka és kulcstartó is volt a dobozban (és egy összetört bögre is...)
Kíváncsi leszek mit szóltok az új "Z"-khez majd. Nekem kép alapján nekem nem jöttek be, de élőben nagyon is! Na Janika, fel lesz adva a lecke asszem : "06-os narancs, vagy "07-es új Z . Élőben el fogsz bizonytalanodni! Én ha most vennék (csupasz) "Z"-t az újat venném, ha az ára nem lenne (sokkal) magasabb, mint a "06-os. Kíváncsi leszek az "S" változatra is majd, ha lesz.
Nagyon tetszik az üléspozíció, sokkal jobban bejön az új műszerfal (analóg ford.sz. mérő és digit a többi), a kipuff meg ízlés dolga (persze a többi is), nekem az nem az igazi a nagy Z-én.
A kiállításon még ami bejött az a duki, kint volt a desmo is! És persze a motogp gépek
Jó nézelődést és ismerkedést holnapra Nektek!
nagyon el van tűnve a "szülői had"