az elozo tulaj valamiert egy szelesebb, valoszinuleg cross/enduro kormanyt rakott ra.
az indexeket is lecserelte, en meg igy szerettem bele. sose volt gyari kormanya.
azt se tudom, hogy ez mennyivel szelesebb, csak azt, hogy az
az biztos, hogy nekem meg sose szitalt be, szepen meg lehet vele tartani a motort.
hat.... nekem asszem egy hajlitott vasdarab az egesz
U-alakba meghajlitva, a ket oldalan van akkora lyuk furva, hogy az index rogzitheto legyen. a rendszamot meg, ahogy tudom, nem szabad atfurni, de kb senki nem torodik vele.
holnap teszel fel rola masik kepet asszem es akkor jobban latszik az egesz.
hat vagy kopaszd fel a hatuljat, mint az enyemnek
nekem is csak egy femkonzol van fent, arra van felcsavarozva minden!
ezen a kepen talan latszik is...
Nincs mit!
Ajánlatos venni vagy készíteni valami jó kis rendszámtartót, de ha a gyári tetszik az is tökéletes, csak ne a műanyag keretben legyen a r.tábla hanem szimőlán felcsavarozva a kis konzolra ami maga a műanyag keretet is tartja. Valószínüleg akkor nem lessz gond. Mondjuk nemtudom hogyan veszett el csak a tábla vagy műanyag kerettel együtt? Ha kerettel akkor csak a két csavar nem volt meghúzva rendesen és potty...
– amennyiben mindkét rendszám, illetve 1 db rendszámmal rendelkező járművek (utánfutó, motorkerékpár stb.) esetén az 1 db rendszám elveszik új rendszámot kell venni,
1 pár esetében 5.500 Ft, 1 db esetén 3.500 Ft,
4.000 Ft, ha új típusú okmánya van, 8.000 Ft, ha régi típusú okmánya van,
320 Ft az érvényesítő címke díja,
...
Érdemes a rendszámot "normálisan" felfogatni, mert ez a pattintós módszer nem a legjobb Viszont fúrcsa módon hallottam olyanról, hogy a rendszámtáblát kifúrni és csavarozni nemszabad Én inkább felfogatom rendesen (popszegecs ), minthogy elvesszen....
Sziasztok..
Segitségeteket szeretném kérni. Elhagytam a rendszám táblámat ilyenkor mi a teendö ha nem találják meg.
Le irtam a segitség topicban de lehet, hogy nem olvassák ezért le irtam nektek is.
Előre is köszönöm.
úgy látszik még nem feledtem el a saját példámat... szorrcsi, annyit mondogattam (és nekem a család) az államvizsgát, hogy már arra áll a kezem a vizsga helyett... Ettől függetlenül egyszer akkor is túlesel rajta...
Én sem motorozok (még másfél óráig...), de aztán igen , de ezt nem cseszegetésből írtam. Lényeg, hogy túl vagy az államvizsgán és nemsokára "Z"-s leszel
A szélesebb kormánnyal pedig érthető a jobb stabilitás. (fizika)