Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos én meg épp itt vagyok az egyetemen, de ahogy ismerem az időjárást holnap megyek haza és egész hétvégén esni fog
Itt is motoros idő van, én meg hagytam magam lebeszélni a motoros munkába menetleről!
jó reggelt
hét ágra süt a nap csak egy baj van a motorom 120kmre van
Szia,

750 vagy 750S t nezel mert nekem azt sajna nem sikerult kibogarasznom.

pacman
Joreggelt!
na szép estét mindenkinek mára elteszem magam én is csaptunk egy kis sörözést
Hali Apjuk,
gondoltad, hogy feltekeny leszek???
Hat utjat allnam en a te boldogsagodnak? Kis butaaaaa
de jon Janika feltestvere, azert szoljal

Na joejszakat, nekem is hosszu volt a mai nap
eltűnt a kis családom...
jó éccakát Mindenkinek!
Sziasztok!

Itt hallható, hogy szól padon Laser dobbal a kis Z:

http://z1000.riderdestination....
a kis Z sokkal szebb, ez alatt viszont tényleg jobb futómű és fékek vanak,mint a z alatt. de ha már ennyit is rászánnátok, akkor miért nem egy nagy z-re pályázol,annak már komolyabb a futóműve és a féke is , és szerintem teljesítményben is felveszi a versenyt a fazerrel. nem olyan rossz az a zx9r blokk se...
Solt
Nem az újat, az egyel régebbi fazer-t néztem ki 2004/2005-ös kiadás, 1,7körül mozognak itthon
most nézem csak milyen jó új piros nacid van , jó a mozdulat is, emlékeztet a mi kis balett előadásunkra a szallagavatón...
Drága Borsokám!
sajnos ez a távkapcsolatok átka, de jöhet bárki akkor is Te leszel a fiúnk Anyja és az én kis asszonykám
7 végén megyek Pestre, már alig várom, végre kicsit kiszabadulok! már várom a kiállítást is! Janika péntekre szervezkedj, nekem sajna csak az jó!

poweradi! az új fazer tényleg gyönyörű, de az nagyon drága még. sok sikert a keresgéléshez!
akkor valszeg pénteket dumálok meg én is többiekkel, remélem jó lesz nekik
Solt
Igen, igazad van...még amit fontolóra veszek az a FZS1000 fazer, viszont csak külföldről lehetne sztem olcsóbban mint idehaza Az biztos hogy annál is szebb a fekete Zé, de hát R1 blokkal túrázni, sőt ha még pluszban kényelmesebb is az utasnak.Egy biztos ha nem tudok kintről szerezni fazerezert jó áron akkor Zé lesz a nyerő!
naaaaaa
uj vagy regi??? meselj maaaaar
a vegen meg kilyukad az oldalam
ha mar megcsaltal....
szia kicsi Bors!
eltaláltad, mindkettő...
sziasztok!
Poweradi! én mielőtt mocit vettem volna kipróbáltam a 600as és 900as hornetet, 600as fazert és a z-t. szerintem a z a legjobb választás, a 600asok széőek, jók de kicsit gyengék, a 900as hornet jobban megy, viszont nekem kicsit esetlennek tűnt a z-hez képest! ráadásul a z a legszebb mind közül, én imádom az enyém!

bocsi hogy eltüntem tegnap reggel óta... át kellett költöznöm egy másik irodába egy buzgómocsing mellé, ahol nap közben nem tudok netezni, tegnap este meg nem itthon aludtam
úgy néz ki én is kiveszem a szabit majd péntekre, így remélem tényleg összejön a z-s találka, már Borsoka sütije miatt is jogászmester
tenyleg, apadat meg nem is lattam ma
sot! szinte napok ota csak koszon es nem is valaszol, ha kerdezzuk..
vajon csajozik vagy csak egyszeruen nagyon sok a munkaja???
Szija Dóree, Zé legyen, vagy fazer?
Szia Ádám!
nem nem ő a jogászmester meg a jóapám
a kipufogó mester?
Solt papa merre van igy elveszve
oké, kösszi, nézzétek ezt a laser kipuffancsot!!!Jo lenne tudni milyen hangja van!Nektek tetszik???