Tényleg, van egy kaktuszom is! Fejjel lefelé az is hatásos.
10 percenként meg fogom nézni, hogy megvan-e még a járgány... (hogyan tudnám mégis felhozni a másodikra? )
Mire hazamegyek, tuti ott is hideg lesz... Jaaaj, nem is emlékszem milyen az, amikor Pesten a dugóban furakszik az ember, és csöpög az orrán az izzadság...
en azt javaslom, hogy ne masoktol kerj tanacsot, hanem inkabb probald ki mindkettot.
en ugy vettem meg a sajatomat, hogy egy metert nem mentem vele es konkretan ketszer akkora a teljesitmenye, mint az elodjenek... a Z kedves, baratsagos motor, de azert nem art odafigyelni, mit csinalsz. nem csak tapasztalat, de esz kerdese is, hogy mit valasztasz
tessek kiprobalni!
Van itt más is, aki ER-6-ról váltott Z-re. Én imádtam az ER-t, egy nagyon jó, kényelmes, kezesbárány, viccesen kinéző, szeretni való motor, keveset fogyaszt és a világból ki lehet vele menni. És a Z? Hát az viszont nagyon ott van...
Azért a Z750 és az ER-6 eléggé tök más motor... Ha van rá pénzed, akkor Z-t vegyél, ha nincs akkor ER-6-ot... (a vázhiba a 2007 utániaknál elvileg nem lesz, mert megváltoztatták a vázat)
Én próbáltam az ER-6-N-t, és nem győzött meg. Divatos design, morgós hang, de nekem marha kényelmetlen volt, és valahogy nem sugalta azt a "de egy darabban van"-érzést
Z 750-esen meg Borsóén ültem, az kissé streetfighteresítve van, de rohadt kényelmes, és combosabb is.
Hétvégére a motor az ablakom alá költözik, ha valaki hozzányúl, a fejére dobom a bukómat a másodikról. Vagy a vasalót...
Állítólag végre jó idő lesz, holnap irány a nagyvilág (ugyanis itt max 15 fok van... ).
Hétfőn kicseréltetem a tompítottat Philips MotoVison égőre, kíváncsi vagyok, hogy javít-e valamit.
esetleg kothetnel egy madzagot a motorra, a masik veget meg a nagylabujjadra ...
10 percenként meg fogom nézni, hogy megvan-e még a járgány... (hogyan tudnám mégis felhozni a másodikra? )
en ugy vettem meg a sajatomat, hogy egy metert nem mentem vele es konkretan ketszer akkora a teljesitmenye, mint az elodjenek... a Z kedves, baratsagos motor, de azert nem art odafigyelni, mit csinalsz. nem csak tapasztalat, de esz kerdese is, hogy mit valasztasz
tessek kiprobalni!
Z 750-esen meg Borsóén ültem, az kissé streetfighteresítve van, de rohadt kényelmes, és combosabb is.
Állítólag végre jó idő lesz, holnap irány a nagyvilág (ugyanis itt max 15 fok van... ).
Hétfőn kicseréltetem a tompítottat Philips MotoVison égőre, kíváncsi vagyok, hogy javít-e valamit.