Én most azért a helyedben máshová tenném, behogy a tegnapi este a kifigyelés estéje legyen és ma viszik. vagy ma estére levinném a garázsba és a fűtéscsőhöz kötném.
Akkor mégegyszer, hátha vkit komolyan érdekel:
2008-as kis Z tükröket, és egy Kawa napszemcsit eladok, mert nem kellenek. A szemüveg teljesen új, a tükrök 1000 km-es szervíznél lettek levéve. Itt valaki 20-at ajánlott a kettőért, és jól mondta. 15 az egyik, 5 a másik.
Ne már, Te aki olyan kis törékeny vagy? Rád nézek és azonnal úgy érzem, hogy meg kell védjelek. Még azt tudom elképzelni...... áááá, talán mégsem ennyire súlyos.
jovan hat tenyleg eleg hosszu a lista, aki ki akarja tekerni a nyakam, vagy mas, ritualis modon elvenni a szep kis szemeim fenyet de azert nem adom olyan konnyen magam csak probalkozzanak
3x futottunk neki, 3 különböző csapattal. Volt akinek fizettem is de végül elzavartam a picsába. Sajnos ezek a számítógépes buzerátorok elég fura fazonok. Alap szinten én is értek hozzá, de se időm, se kedvem, se energiám ezzel foglalkozni...
Akkor mégegyszer, hátha vkit komolyan érdekel:
2008-as kis Z tükröket, és egy Kawa napszemcsit eladok, mert nem kellenek. A szemüveg teljesen új, a tükrök 1000 km-es szervíznél lettek levéve. Itt valaki 20-at ajánlott a kettőért, és jól mondta. 15 az egyik, 5 a másik.
DE!
Minnya elfogy a hold, tessek kimenni es megtekinteni a holdfogyatkozast
egyre vigyazz EN NEM szeretnek hirtelen felindulasbol elkovetett gyiklossag aldozata lenni, uh ha ideges vagy, akkor ne kozelits