Nekem van. Szep... Egyebkent szerintem kicsi ahhoz, hogy kulonosebben hatasa legyen. Es furni kell hozza a fejidomot! De nekem igy jobban tetszik a masina... Olyan lett, mint a nagyteso...
Ma jól kezdtem a napot mert reggel gurultam egy 100-ast. Keresztúr-Ecser-Ócsa-Dabas-Ócsa-Bp. V. ker. A célom amiért mentem nem értem el így ma mégegyszer megyek Dabasra, de jó volt. Alig volt forgalom csomó helyen. Szépen lehetett adagolni. Viszon rájöttem hogy izom hideg van. Ócsa után egy erdôs részen gurultam át ahova a nap egyáltalán nem süt be és úgy áthültem pillanatok alatt, hogy csak na. A nyári öltözet nem a reggeli hidegbe való.
Találkoztam egy Yamahás sráccal aki jött szembe és úgy elcsapott egy galambot hogy csak cafatok és toll röpködött utána. A Vasnak nem lett baja de ocsmány lett az erdmény. PPFFFFÚÚÚÚJJJJJJJJJJ.
na jó...értem én...ha nem,hát nem. akkor próbáld ki a Raid-et....fújd tele azt a részt,ahol hallod a motoszkálását...tutira kipurcan tőle ...aztán 2 napig keress más szálláslehetőséget.
Valakinek 2007-2008-as (z750) gépen nincs fent gyári plexi!?Kiváncsi lennék a tapasztalatokra!
ott valahol a patak mellett volt leparkolva s oldaltaskakkal felszerelve.
Fiu
"Nem mindenki..."
Amúgy meg igen, jogos felvetés...
vagy
Nem, mindenki
nem mindegy...
de ez jogtalan elonyszerzes, nem? ha ok kulon gyakorolhatnak
milyen volt a hetvege? motoroztal?
( csak viccelek... de ha már vicc akkor itt egy kép... )
kardantengely
Ma jól kezdtem a napot mert reggel gurultam egy 100-ast. Keresztúr-Ecser-Ócsa-Dabas-Ócsa-Bp. V. ker. A célom amiért mentem nem értem el így ma mégegyszer megyek Dabasra, de jó volt. Alig volt forgalom csomó helyen. Szépen lehetett adagolni. Viszon rájöttem hogy izom hideg van. Ócsa után egy erdôs részen gurultam át ahova a nap egyáltalán nem süt be és úgy áthültem pillanatok alatt, hogy csak na. A nyári öltözet nem a reggeli hidegbe való.
Találkoztam egy Yamahás sráccal aki jött szembe és úgy elcsapott egy galambot hogy csak cafatok és toll röpködött utána. A Vasnak nem lett baja de ocsmány lett az erdmény. PPFFFFÚÚÚÚJJJJJJJJJJ.