ciripel, bakki meg berreg, meg mittomen
3 napja nalam lakik es vandorol... egyik este a hutoszekreny mogul dalolt, szombat ejjel az egyik noveny cserepebe bujt bele, tegnap meg a haloszobaban, az agy alatt tunt el, de majdnem megorultem mar tole remelem estere kikoltozik
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje. Én mindkét nap motoroztam és sikerült az első 1000 km-et megtennem a kis Z-vel. Nagyon-nagyon jó volt. Most viszem az első szervizre. További kellemes napot Nektek.
nah,hát ez remekül hangzik! én meg reménykedem,hogy szerdán már ehessek rendes kaját (jelenleg a babapiskóta,háztartási keksz,főttkrumpli,rizs,tea a választható menü ), mert akkor mennénk a kolléganőkkel egy nagy nevetős közös vacsira. ja,pénteken meg irány Kunmadaras,úgyhogy nekem csütörtök lesz a hét utolsó munkanapja.
borzalmas...
na mindegy, ezen is tul vagyok, csak most mersekelt lelkesedessel vagyok a vilag irant... viszont szerdan van utoljara a fonokunk, aztan 31ig magan es hazon kivul lesz, ugyhogy kicsit jobb a kedvem, ha erre gondolok
A Balcsi az vicces volt Majd mesélek.
Ma még nyomatok egy strandolást a Rómain, és holnaptól Sziget. Ma délre megyek a motorkám ügyében tárgyalgatni.Kíváncsi vagyok mit mondanak.
mármint az ágyon? pedig néha jók a kommersz szituk is...
orultem, h ket eve keszen lett az agyat beepitettem, uh se ki, se be, hat meg az hianyozna, hogy ott barmit kelljen csinalni
Úgy látszik az idén Kawa-napon nem sikerül kijutnom a ringre...
Talán a zárónapra...
Kié az a fekete-piros Z1000 az első képeken?
3 napja nalam lakik es vandorol... egyik este a hutoszekreny mogul dalolt, szombat ejjel az egyik noveny cserepebe bujt bele, tegnap meg a haloszobaban, az agy alatt tunt el, de majdnem megorultem mar tole remelem estere kikoltozik
az istennek nem talaltam meg, uh agyonutni sem tudtam
Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje. Én mindkét nap motoroztam és sikerült az első 1000 km-et megtennem a kis Z-vel. Nagyon-nagyon jó volt. Most viszem az első szervizre. További kellemes napot Nektek.
Ja és dugattyúvisszahúzórugó.
na mindegy, ezen is tul vagyok, csak most mersekelt lelkesedessel vagyok a vilag irant... viszont szerdan van utoljara a fonokunk, aztan 31ig magan es hazon kivul lesz, ugyhogy kicsit jobb a kedvem, ha erre gondolok
Ma még nyomatok egy strandolást a Rómain, és holnaptól Sziget. Ma délre megyek a motorkám ügyében tárgyalgatni.Kíváncsi vagyok mit mondanak.