Hali! A napokban kigyulladt az FI lámpa az olajjelzővel. Szint rendben volt. Kicsit rátöltöttem és azóta semmi gond. Az ER6f-emmel is volt ilyen egyszer és ott sem jelentkezett később. Másik: talán emlékeztek, hogy az új Z1000-en aranszínű a kipufogó. Na már most az enyém ezüst lett. Történ ugyanis, hogy vmi ráfröccsenhetett, mert egyszer mikor lemostam, észrevettem, hogy helyenként megfolyásos tünetekkel lejött az aranyszín. Több sem kellett nekem, kaptam egy frankó polírpasztát és egyformára hoztam. Talán még szebb is így, majd meglátjátok. Egyébként semmi baj vele 19650 km van benne és még nincs egy éves. Nem tudom, hogy milyen a korábbi Z, de én még mindig imádom. Lehet, hogy érdemes fiatalítani.
Új Z1000 tulajok!
Már foglalkoztat egy ideje a gondolat a fiatalításon, s döntéshozatal előtt kérdezném, hogy a normál szervizelésen túl volt-e valakinek valami váratlan problemája a motorral?
Hello!
Nagyon frankó, ajánlani tudom mindekinek. Bagster-ék készítették Franciahonban. Sajnos az ára igen borsos itthon, meg még kint is... Ebay-en nézelődj s szép türelmesen ki lehet fogni egy jó darabot viszonylag olcsón.
Köszi annyira nem vészes pusztán kiváncsi voltam,hogy a többi Z-nél is tapasztalható e ha eddig kibirtam ezután is kifogom amíg le nem tudom cserélni
Azért megfontolom a tanácsodat a kesztyűvel kapcsolatban
Köszi!
nem is tudom kb már a 4.gumit használom és mindegyiknél megvolt ebböl gondolom hogy talán nem gumihiba,ezekszerint sokkalinkább tipushiba lehet
mindenesetre köszi a segitséget
balesetmentest....
motorozas este 6-8 kozott lesz, es remenykedunk, hogy egy kisebb zaporral megusszuk a dolgot.
akkor a puhanyok hazamennek, vagy ki sem jonnek es nem lesz tomeg
en korabban kint leszek, mert dolgom van, de tuti megismersz, ha kiersz
remelem a tobbiek is jonnek, bar most nem valami nagy a lelkesedes, ahogy latom
Mikor mennétek?
Elvileg igen, bár nem regisztráltam és szerkóm sincs így csak kívülállóként sóvároghatok a parkolóban...
Minden esetre egy meeting ismét a csapattal azért jól esne.
szinte mindenki tapasztalt innen mar hasonlokat es "normalisnak" mondhato a dolog.
van, akinek kisebb, van, akinek nagyobb fordulatszamnal jon elo nezesd meg a gumidat, az lehet oka pl ennek.
Sziasztok segitséget szeretnék kérni!
Van egy 2004-es z750-em a szivem csücske viszont van egy gondom vele nem tudom mitöl vagy miért de kb 100-120km/h felett olyan micro rezonanciát észlelek amitöl hosszabb távon zsiborog,zsibbad a kezem nem értem mitöl nektek is van hasonló észrevételetek?Mitöl lehet?
Sajna nem mert este van egy közelező találkám egy illetővel. Pontosaban küldünk anyóséknak erdélybe cuccot s el kell vinnem az ismerőshöz aki elviszi s fél 8-kor indul. Utána meg tipli ki a szüleimhez Ócsára mert ott van a kiscsalád.
Úgyhogy van progim.
nagyon durván megy a pénz így nyáron...most is lent voltam balcsin 3 napot,nyaralóban.. és így tankolással,wakeboardozással együtt(benzin 7+2óra csúszka 10) 32ezret kúrtam el...15 a semmire ment el kb
HA nem esik az eso ugye
Már foglalkoztat egy ideje a gondolat a fiatalításon, s döntéshozatal előtt kérdezném, hogy a normál szervizelésen túl volt-e valakinek valami váratlan problemája a motorral?
Nagyon frankó, ajánlani tudom mindekinek. Bagster-ék készítették Franciahonban. Sajnos az ára igen borsos itthon, meg még kint is... Ebay-en nézelődj s szép türelmesen ki lehet fogni egy jó darabot viszonylag olcsón.
750-es het lehet kapni?hol,és kb mennyi?
Azért megfontolom a tanácsodat a kesztyűvel kapcsolatban
Köszi!
mindenesetre köszi a segitséget
balesetmentest....
akkor a puhanyok hazamennek, vagy ki sem jonnek es nem lesz tomeg
en korabban kint leszek, mert dolgom van, de tuti megismersz, ha kiersz
remelem a tobbiek is jonnek, bar most nem valami nagy a lelkesedes, ahogy latom
Elvileg igen, bár nem regisztráltam és szerkóm sincs így csak kívülállóként sóvároghatok a parkolóban...
Minden esetre egy meeting ismét a csapattal azért jól esne.
te jossz ma?
Sajnos ez a tipus jelegzetes 'problémája'. Ugyanez fennál az 1000-esnél is.
Vegyél olyan kesztyűt, amely a tenyérrészen erősen párnázott...
van, akinek kisebb, van, akinek nagyobb fordulatszamnal jon elo nezesd meg a gumidat, az lehet oka pl ennek.
Van egy 2004-es z750-em a szivem csücske viszont van egy gondom vele nem tudom mitöl vagy miért de kb 100-120km/h felett olyan micro rezonanciát észlelek amitöl hosszabb távon zsiborog,zsibbad a kezem nem értem mitöl nektek is van hasonló észrevételetek?Mitöl lehet?
Úgyhogy van progim.
Én most basztam el a motoromra kb3kilát:)
Nos...így néz ki egy verseny. Lesz szeptemberben is...ki jönne egy ilyen buliba? Én is indulok:)