a Csucsu azt kerdezte telefonon, hogy mikor es hol ejtjuk meg a kerti mulatsagot? vagy sutogetest, vagy akarmit. amin a pasik lazulnak es segitenek a lanyoknak fozni
Tussótam. Egyszálanyaszültruhátlanul ücsörgök az ágy szélén... a nép nyugalmának megőrzése érdekében a kép közlésétől eltekintenék. A témáról többet elmondani nem tudok, kérem kapcsolja ki.
aha
Repsolt hasznaltam mindig es a yamahamban is 6-7000enkent csereltem
palyazni nem fogok, mert ahoz ki kellene mennyek hozzatok es az most nemigazan fer bele a penztarcamba(csak 1 szoboszlo )
FIU
hi
az olajcsere hasznalatfuggo. ha normalisan, utcan hasznalod, akkor 6000 km-kent ajanlott lecserelni, de van, aki 8-10 ezer utan cserelnek. baja nem lesz tole, HA megfelelo minosegu olajat hasznalsz
akkor hajtokarcsapagy
latod, hogy milyenek az egyik nem mutogatja magat, a masik meg letol, ha megmutatom a vilagnak, hogy micsoda gyonyoru teste van
meg tudsz nekem bocsatani?
ma akkor kimarad a delelotti szunyokalas?
Repsolt hasznaltam mindig es a yamahamban is 6-7000enkent csereltem
palyazni nem fogok, mert ahoz ki kellene mennyek hozzatok es az most nemigazan fer bele a penztarcamba(csak 1 szoboszlo )
FIU
az olajcsere hasznalatfuggo. ha normalisan, utcan hasznalod, akkor 6000 km-kent ajanlott lecserelni, de van, aki 8-10 ezer utan cserelnek. baja nem lesz tole, HA megfelelo minosegu olajat hasznalsz