Csutka, eeeeeez remek 5let. Természetesen nem akarunk rabszolgákat. Sőt, mivel szeretek főzni, segítek is nektek. Csucsu meg csinálja a piákat. Vicky, Veszprém nincs messze, jöhetsz nyugodtan. Utána meg a Csutkát utolsó útjára kísérjük. Mármint a szabad élet utolsó útjára.
na jó,most már állj le a vigyori szerekről....rossz vége lesz! takarítónősdit játszani egész nap most meg vigyorogni mint a tejbetök....hát ez már kóros.
Én meg mindenkinek szívesen beadok egy köténycselt addig amíg sülnek a husok:)
És még a motorom sem biztos hogy kell a programhoz Így vagyok a legboldogabb
Én pedig vállalom hogy nagyon finom italokat gyártok mindenkinek, és nagyon nagyon nagyon látványos kis show-t hozok össze nektek.
nyammmi,a saláta is nagyon fincsi. én ittam egy pohár borocskát és mindjárt elmajszolok egy kis kecskesajtot. limonádé...hmmm,azt is nagyon szeretem. és mikor lesz a koktélozás?
És még a motorom sem biztos hogy kell a programhoz Így vagyok a legboldogabb
Én pedig vállalom hogy nagyon finom italokat gyártok mindenkinek, és nagyon nagyon nagyon látványos kis show-t hozok össze nektek.
en nagyon szivesen reszt veszek, sutok-fozok, csak mondjatok meg, hogy hol es mikor!
Sebváltórúdellenanya
ha sikerul osszehozni egyszer egy ilyen mulatsagot, en nagyon sziveseb sutok sutit
oldaltámaszrugórögzítőluk
a vartnal jobban
meg 1szer gratula Csutkanak a kitarto es gyozelemrevezeto munkaert
Fiu
Itt megtalálod
a limonade kisse meg lotyog a pocakomban, de remek erzes